Schilderen op een wit canvas, tot rust komen tijdens een yogales of fanatiek een potje voetballen? Deze hobby’s passen het beste bij jouw sterrenbeeld.

Ram

Jij houdt wel van een beetje actie. Hobby’s als knutselen of yoga zijn niks voor jou, jij wilt liever keihard sporten. Atletiek is je daarom op het lijf geschreven net als actieve sporten zoals voetbal of hockey. Zolang er een beetje actie in het spel zit, vind jij een sport al snel leuk.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Stieren zijn creatief. Knutselen, schilderen of tekenen – je vind het allemaal even leuk. Een creatieve hobby past daarom het beste bij je. Het hoeft niet eens per se knutselen te zijn, maar het kan ook een hobby zijn als zingen, dansen of toneelspelen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

Net als de stier zit er veel creativiteit in je. Van beeldhouwen tot muziek maken, dat soort hobby’s liggen jou wel. Daarnaast vind je het heerlijk om onder een dekentje te kruipen met een goed boek.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Kreeft

Door je grote inlevingsvermogen hou je er van om films te kijken. Je kunt helemaal opgaan in de personages. Je gaat daarom graag naar de bioscoop of kijkt thuis je favoriete film voor de zoveelste keer.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina