Ram

Het sterrenbeeld Ram is een vuurteken die graag het initiatief neemt in de romantiek. Wanneer ze verliefd worden, zullen ze hun gevoelens uiten bij degenen op wie ze verliefd zijn, zonder daar teveel over na te denken. Hoe de andere tekens van de zodiak bij een Ram passen, is een complexe aangelegenheid.. Een verliefde Ram kan zijn liefde uiten door heel genegen te zijn, en soms zelfs iets te, en daarbij vergeten te checken of het wel wederzijds is. Ze zijn heel gepassioneerd, energetisch en avontuurlijk. Een Ram is een gepassioneerde minnaar, soms zelfs verslaafd aan de geneugtes van het vlees en seksuele uitwisselingen.
Tact en diplomatie zijn niet hun sterkste punten. Dit kan ook op romantisch vlak problemen opleveren, want ze hebben niet altijd genoeg geduld voor en focus op een partner en laten zich snel afleiden door hun passie. Hun partners moeten er dan ook rekening mee houden dat een Ram elke dag adrenaline inspanning nodig heeft, en dat zijn relatie alleen sterk en duurzaam kan zijn als in zijn primaire behoeften worden voorzien.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Bij een Stier is het altijd belangrijk om genoeg geduld te hebben. Ze zijn extreem sensueel ingesteld en aanraking, geur en aan de geneugtes van het lichaam zijn heel belangrijk voor ze, maar ze hebben ook tijd nodig om te werken aan een veilige omgeving en te kunnen ontspannen. Wanneer ze eenmaal een band hebben opgebouwd met een geliefde, kunnen ze heel klef zijn, soms zelfs heel behoeftig en dan moeten ze hun emoties wat inhouden.
Het zijn vaak kieskeurige mensen die vallen op iemand uit hun eigen sociale kringen en die op dezelfde intellectuele golflengte zitten. Traditionele waarden en het gezinsleven zijn heel belangrijk voor de Stier, dus hij zal niet zo snel een partner kiezen die niet hetzelfde verwacht qua opvoeding van eventuele kinderen of bijdragen aan de maatschappij. De Stier uit zijn liefde graag met cadeautjes en materiële dingen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

De Tweelingen is leuk in de omgang en altijd klaar voor een intellectuele uitdaging. Voor de Tweelingen is communicatie en verbaal contact net zo opwindend als lichamelijke aanraking. De Tweelingen is altijd bereid tot een flirt, en kan veel verschillende geliefden verkennen voordat hij de juiste match vind qua intelligentie en energie. Ze hebben een sterke behoefte aan spanning, afwisseling en passie, en wanneer ze de juiste persoon vinden, iemand die zowel hun minnaar als het beste vriend is, dan blijven ze trouw en zijn ze bereid om diegene altijd in hun hart te koesteren.
De grootste uitdaging voor een tweelingen in de liefde is om een blijvende emotie te vinden, zeker naarmate ze ouder worden en beseffen dat ze al een hele reeks oppervlakkige of teleurstellende relaties achter de rug hebben. Ze hebben niet echt een heel diepgaande persoonlijkheid, want ze zijn op een missie om informatie te verspreiden, niet om zichzelf uit te pluizen en fouten te vinden.
De Tweelingen is altijd in beweging en kan onverwachte wendingen nemen, en kan daardoor heel plotseling een geliefde achterlaten. Daar gelukkig zijn er ook partners die hen kunnen bijbenen en bereid zijn om aan een stabiele basis te werken van waaruit de Tweelingen kan verkennen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina