Na elke winter volgt uiteindelijk altijd weer de lente. En dat is nu; zelfs de zon is in de wolken! De hoogste tijd dus om weer eens letterlijk de bloemetjes buiten te zetten. Maar hoe dan en welk bloempje past bij jou? En waarom dan? In de speciale bloemenhoroscoop staat alles in geuren en kleuren beschreven. 

Ram (21 maart – 19 april)

Jij hebt de ruimte nodig, laat je niet kisten en bent vastbesloten succes te behalen. Lukt het nu niet, dan wel later. De bloem die helemaal bij jou past is de madelief. Ze kan er tegen wanneer iemand op haar trapt en als het regent wacht zij - met gesloten blaadjes en haar kopje naar de grond gericht - tot de zon weer gaat schijnen. De madelief gedijt het best op open vlakten.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier (20 april – 20 mei)

Je komt soms wat traag op gang, maar bent daarentegen wel een volhouder! Aan structuur en zekerheid hecht je veel waarde. Je went moeilijk aan nieuwe omstandigheden; het liefst houd je alles bij het oude. De bloem die bij jou past is de magnolia. Ze neemt weliswaar de tijd om tot bloei te komen, maar áls ze bloeit, bloeit ze ook prachtig! Net als jij houdt zij niet van verhuizen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen (22 mei – 20 juni)

Hoewel je enorm grappig en gevat bent, ben je doorgaans ook nogal aanwezig. Daarbij is enige ijdelheid – net als de knappe legende Narcissus - jou niet vreemd. De bloem die overeenkomt met jouw karakter is dan ook inderdaad: de narcis. Een behoorlijk opvallende bloem met een felgekleurde trompetkelk die met zijn vrolijke look de nog kale voorjaarstuin behoorlijk opfleurt.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina