Wat u moet stoppen Praten over, gebaseerd op uw sterrenbeeld

Nieuw onderwerp, alsjeblieft.

Er zijn een aantal onderwerpen waarover we ons niet kunnen houden. Het kan iets uit je verleden zijn, een fout die je je als kind niets hebt aangedaan, dus nu je een volwassene bent, probeer je het nog steeds te verwerken. Maar iedereen om je heen is het beu om erover te horen. ARIES (21 maart - 19 april)

Je moet stoppen om door te gaan met winnen. We snappen het, winnen is erg belangrijk voor je. Maar dit is het punt: je extreme concurrentievermogen is onaangenaam en het lijkt je soms een eikel te maken. Je bent een slechte winnaar, omdat het je niet uitmaakt of je mensen van streek maakt of zelfs laat huilen, zolang je die overwinning behaalt. Ga jij! Nu stil.  TAURUS (20 april - 20 mei)

 

Je moet zwijgen over gelijk hebben altijd. Het is niet zo dat het ooit met jou in het geding komt. Zelfs als je niet gelijk hebt, zou je het nooit toegeven. Het is een slechte manier om mensen er voortdurend op te wijzen dat je gelijk had en dat ze ongelijk hadden. Gooit gewoon stil, als je wilt. 

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni)

Je moet stoppen advies geven, vooral aan mensen die je er niet om hebben gevraagd. Je bent geweldig in het nemen van beslissingen en je hebt enkele trucjes opgedaan om een ​​succesvol leven te leiden, maar je bent geen expert op elk gebied. Je weet niet alles en soms is je twee cent niet nuttig, het is afleidend en zelfs verkeerd.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina