Wat maakt elk sterrenbeeld boos op jezelf

Dus je vriend gedraagt ​​zich een beetje raar. Misschien geven ze je teksten niet meteen terug. Misschien reageren ze niet op uw sociale media-status. Misschien is er gewoon iets anders en koud in de manier waarop ze je de laatste tijd hebben aangekeken. Je wrapt je hersens, probeert te bedenken wat je gedaan hebt om ze boos te maken, maar je weet dat als je hen ernaar zou vragen, ze gewoon zouden zeggen dat alles in orde is. Sommige mensen lijken altijd ergens boos over zijn. Anderen hebben een korte lont, maar zijn net zo snel het hele ding te vergeten nadat ze een beetje stoom hebben geblazen.

Dan zijn er mensen die jarenlang wrok koesteren, zelfs nadat iedereen volledig vergeten is wat de probleem kan zijn geweest. U kunt de horoscopen controleren op tekenen die erop duiden dat er van dag tot dag iets aan de hand is, maar als u wilt weten hoe iemand woede gedurende hun leven verwerkt en tot uitdrukking brengt, moet u hun volledige astrologiegrafiek bekijken. .

Kijk naar de positie van Mars toen ze werden geboren en zie welke planeten in Ram verschijnen (het teken dat Mars regeert). Mars en Ram worden in verband gebracht met passie en woede, en hun interacties met andere planeten en tekens in de grafiek zullen je een gedetailleerd beeld geven van de rol die boosheid speelt in iemands leven.

ARIES (21 maart - 19 april)

Aangezien dit teken geassocieerd wordt met oorlog, zal Ram waarschijnlijk niet lang vasthouden aan hun woede. Als Ram gek is, weet je het. Hun gezicht wordt rood, hun handen bal in vuisten, en ze kunnen zichzelf niet beheersen.

Je hoeft het niet uit hen te wrikken, maar je moet ze misschien overtuigen om het uit te praten in plaats van te schreeuwen en dingen slaan.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Het kost veel om Stier te krijgen raakte echt op. Wanneer iemand echter zijn grens overschrijdt, zie je de muren omhooggaan: Stier is beschermend, bezitterig en koppig.

Als ze je zien als een bedreiging of een verrader, kun je ze moeilijk krijgen om je ergens voor open te stellen. Een vredesoffer met rijk voedsel of een luxe trinket kan je helpen hen te overtuigen je weer binnen te laten.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

GEMINI (21 mei - 20 juni)


Dit teken staat bekend om gezelligheid en communicatie. Wanneer Gemini echt boos wordt, is het ergste dat ze kunnen bedenken om te doen die persoon negeren en proberen ze weg te rijden van de rest van de groep.

Als je Gemini alleen kunt krijgen, is de kans groot dat ze niet in staat zullen zijn om te weerstaan ​​praten, dus geef ze een kans om te ventileren en dan kun je proberen om dingen glad te trekken.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina