Wat je niet kunt zeggen over andere mensen, gebaseerd op je sterrenbeeld

Er zijn ook mensen die lijken te leven om ons neer te halen of ons het gevoel te geven minder dan we zijn, en het kan moeilijk zijn om geen extreem negatieve gevoelens over hen te hebben. Als je iemand leuk vindt die je het gevoel geeft dat je niet goed voelt, dan zegt dat veel over je zelfrespect.

Mensen kunnen dingen doen die ons irriteren of die we aanstootgevend vinden. Niet alles wat iedereen doet, zal goed bij je passen en je zult sommige van die dingen ondraaglijk vinden. Dat is gewoon de manier waarop het werkt. ARIES (21 maart - 19 april)

Je kunt er niet tegen als mensen alles langzaam doen. Wanneer je met iemand loopt, wil je dat ze je bijhouden en dat je liever alles in een vrij snel tempo doet, inclusief eten, beslissingen nemen en zelfs rekeningen betalen. Het leven is snel, dus je zou het leuk vinden als de innerlijke klok van iedereen een klein beetje werd opgevoerd. Als iemand te veel tijd nodig heeft om te betalen in de supermarkt of bij de balie voor fastfood, word je erg geïrriteerd. TAURUS (20 april - mei 20) 


Je haat het wanneer mensen je spullen raken. Hé, als ze je willen aanraken en ze grondig zijn doorgelicht, is dat oké, maar je hebt een hekel wanneer mensen de stof voelen van het shirt dat je draagt ​​of ze krijgen vingerafdrukken op je spiegels en illustraties. Als iemand onbewust uw pen pakt en in zijn mond stopt, voelt u zich alsof u moet overgeven. Je dingen zijn van jezelf en als je wilt dat ze worden gevingerd, zou je het zeggen.

TWEELINGEN (mei 21 - 20 juni)

Je haat het wanneer mensen je onderbreken en corrigeren wanneer je praat. Dus je zei iets dat niet helemaal waar was. Het kan 10 seconden wachten tot je klaar bent, maar er zijn mensen die vinden dat je onmiddellijk moet worden gecorrigeerd. Je vindt het onbeleefd en irritant en je veracht absoluut mensen die het jou aandoen alsof ze op een of andere manier superieur zijn aan jou.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina