Waarom je sociaal AF irriteert, volgens je sterrenbeeld

Je bent sociaal uitgedaagd.

We hebben allemaal onze eigen manieren om een ​​feestje te geven en die manieren zijn afhankelijk van veel variabelen: ben je een introvert of een extraverte persoon? Ben je verlegen of extravert? Zou je liever een één-op-één gesprek hebben of kom je tot leven wanneer je echt los kunt laten en wild kunt worden?

Er zijn gedragingen die je kunt doen uit nervositeit of gewoontes. Vind je dat je elk debat monopoliseert, of kun je nooit een goed moment vinden om jezelf in het gesprek te betrekken?

RAMEN (21 maart - 19 april)

Je boekt dubbel zoveel tijd. Als het gaat om sociale evenementen, ben je behoorlijk populair, zo vaak dat je vaak meerdere evenementen voor één avond moet plannen. Je brengt amper tijd door met een van hen en je kunt een beetje te direct zijn als je niet denkt dat het feest genoeg is om je te laten blijven. Als je van plan bent om weg te rennen, verontschuldig je dan tenminste en maak je geen lef.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Jij blijft voor altijd. Je geniet van een goed feest en / of een sociale gebeurtenis, maar het is alsof je de behoefte voelt om elke druppel eruit te persen. Tegen de tijd dat je zelfs maar denkt te vertrekken, zijn de gastheren uitgeput en kunnen ze niet wachten om het feest officieel te sluiten. Leer hoe je een hint kunt nemen; als je gastheren geeuwen en praten over hoe laat het is, is dat je keu die je uren geleden had moeten verlaten.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni)

Je neemt altijd een plus mee, ook al is de uitnodiging heel specifiek om niemand mee te nemen. Je hebt ook geen moeite om kinderen naar volwassen evenementen te brengen. Niet elke gelegenheid is kindvriendelijk, maar als je geen oppas vindt en je hebt de neiging om te socialiseren, dan is er niets dat je ervan zal weerhouden om aanwezig te zijn.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina