Waar je hem NOOIT mee weg zou moeten laten, per zijn sterrenbeeld

Sluit het af.

Soms zijn we te passief voor ons eigen bestwil. We willen een goede indruk maken of we willen die goede indruk behouden lang nadat deze is veranderd in een relatie, dus we houden irritaties en problemen voor onszelf in plaats van onze partners te confronteren.

Maar als je enige vorm van negatief gedrag toestaat om ongecontroleerd te gaan, doe je jezelf en is je relatie een slechte dienst. Denk je dat je partner instinctief stopt met het doen van dat ding dat je stoort? Waarschijnlijk niet.

Er zijn gedragingen die je meteen moet stoppen. ARIES (21 maart - 19 april)


Je hebt nodig om hem af te sluiten als hij probeert over alles met je te discussiëren. Het is vervelend - en bovendien heb je het grootste deel van de tijd gelijk. Wanneer hij je uitdaagt over alles wat je zegt, betekent dit dat hij probeert uit je te geraken en dat hij je relatie niet op prijs stelt. Jullie tweeën kunnen het oneens zijn, maar je zou een middenweg moeten vinden, zodat je het over de meeste dingen eens bent. Als hij je gewoon probeert te plaatsen, moet je het stoppen voordat het uit de hand loopt. TAURUS (april 20 - 20 mei) 


Je moet voorkomen dat hij flirt met iedereen in zicht. Hij weet dat je jaloers wordt en het is respectloos voor jou en je relatie. Hij kan van een afstand bewonderen zonder andere vrouwen te raken. Als hij hier niet mee akkoord gaat, moet je hem naar de stoep trappen.

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni)

Je moet hem afsluiten als hij je voortdurend corrigeert voor andere mensen, vooral als hij het meestal verkeerd heeft. Je weet dat het afkomstig is van een plek van onzekerheid (van zijn kant), maar als je hem toestaat dit gedrag voort te zetten, zal het alleen maar erger worden. Je zult je zo gepest voelen dat je niet eens wilt praten. Laat hem niet wegkomen om te proberen je kracht te nemen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina