Ram

Waarschijnlijk heb jij doorgaans de broek aan in relaties. Heel goed! Zowel op werkgebied als in liefdesrelaties ben jij graag de baas. Uiteraard wel een stijlvolle baas. Verrassend: jouw aantrekkingskracht komt echter ook grotendeels voort uit jouw zachtere en meer kwetsbare kant. Probeer wat meer met deze kwetsbare kant te spelen en je relaties zullen diepgaander worden. Je partner zal het daarnaast zeer waarderen als je dingen meer aan hem of haar overlaat omdat je hiermee vertrouwen toont.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

In jouw horoscoop staat Venus centraal en hierdoor kan jij zowel van het prille begin van een kersverse relatie genieten als van een steady langdurigere relatie. Als stier ben jij zeer sensueel ingesteld en begrijp jij het belang van aanrakingen. Daarnaast besteed jij graag aandacht aan de juiste lakens, kussens en lingerie. Als 'nuchter' sterrenbeeld moet je er wel voor zorgen dat je jouw partner wel genoeg ruimte geeft voor zelfexpressie. Als je hierin slaagt krijgen jullie beiden de kans om elkaar beter te leren kennen. Zodra jullie de juiste basis hebben gevonden kunnen jullie bouwen aan een toekomst samen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

Jij valt bij voorkeur op iemand met een goed stel hersens. Dit is dan ook een absolute must om date nummer één over te laten lopen in wellicht meer. Mercurius staat in jouw sterrenbeeld centraal en dit maakt van jou een nuchter type. Voor jou dus geen romantisch gefluister en klef gedoe. Hoewel jij continu opzoek bent naar intellectuele uitdaging kan liefde natuurlijk niet alleen maar rationeel zijn. Daag jezelf dus uit om meer op je gevoel te doen en een emotionele band op te bouwen. Geniet zowel van de stiltes als van elkaars woorden. Het is voor jou een uitdaging om op zoek te gaan naar de juiste balans tussen heart en mind.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina