Iedereen heeft zijn of haar levenstaak, dat wil zeggen, iedereen komt voor verschillende doeleneinden naar de wereld. We moeten verschillende dingen bereiken, we moeten verschillende obstakels overwinnen om de staat van geluk te bereiken.

Laten we eens kijken welke sterrenbeeld met welk soort Karma werd geboren!

Ram – Reïncarnatie

Je bent een constant vechtende held die worstelt met innerlijke demonen en uiterlijke verleidingen. Al je levens zijn bedoeld om je vaardigheden te ontwikkelen en een beter mens te worden.

Karmische boodschap: leef voor de dag, mediteer, vind de beste momenten in het leven, zelfs als het in het begin niet te rooskleurig lijkt.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier – Het creëren van een geest

Je bent verantwoordelijk voor groei, begrip en wijsheid. In je huidige leven ben je sterk afhankelijk van hoe je in je vorige leven hebt geleefd, hoe je een gevoel van veiligheid hebt gekregen. Je hebt de behoefte om je innerlijke veiligheid te creëren.

Karmische boodschap: kom in contact met je innerlijke zelf, maak je eigen veiligheid. Rebelleer niet, hou van jezelf, zelfs met je angsten samen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen – Spirituele ontwikkeling

Je bent een dubbele persoonlijkheid die leeft in de complexiteit van aardse kennis en spirituele ontwikkeling. Vriendelijk, sympathiek, lief, attent, intelligent, maar soms heel wispelturig en verspreid.

Karmische boodschap: om je doelen te bereiken heb je realisme nodig. Probeer minder controversieel te leven. Probeer te mediteren en krijg antwoord op de grote vragen van je leven.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina