10. LEO (23 juli - 22 augustus)

Als een Leeuw, blijf je langer gekwetst dan je bereid bent toe te geven. Je houdt van liefde en geniet ervan in relaties te zijn. Dat is waarom je het niet erg vindt om jezelf in gevaar te brengen voor een gebroken hart. Je geeft je alles aan de persoon waarmee je bent, en zelfs als ze niet beantwoorden, sta je jezelf niet toe om te lang bitter te blijven.

Maar het loslaten van de pijn kan een hele tijd duren iets langer voor jou. Je zult mensen lang vasthouden, en zelfs als iedereen gelooft dat alles in orde is, zal uiteindelijk alle pijn je inhalen en zul je gedwongen worden om ermee om te gaan.

Beste Leeuw, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

11 STEENBOK (22 december - 19 januari)

Het is normaal dat je als Steenbok jezelf in elkaar slaat over gebroken harten en mislukte relaties. Je zult je afvragen wat je anders had kunnen doen, en obsederen over alle kleine dingen die je zei en deed waarvan je wenste dat je ze had kunnen veranderen.

Het duurt lang voordat je iemand binnenlaat en soms houd er zelfs niet van om liefdesverdriet als een mogelijke uitkomst te beschouwen. Wanneer het gebeurt, zul je emotioneel afwateren van het overdreven denken en proberen dingen te veranderen die niet kunnen worden veranderd.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

12. TAURUS (20 april - 20 mei)

Als je eenmaal een relatie hebt gevonden, wil je dat dingen voor altijd hetzelfde blijven, Stier. U zult uw uiterste best doen om elke verandering te weerstaan ​​en u zult geen "nee" nemen voor een antwoord. Je bent koppig en laat je emoties soms de beste van je worden.

Je hebt altijd geloofd in liefde en het bestaan ​​van liefde, maar je kunt nooit onverschrokken zijn in je relaties. Zelfs wanneer het voorbij is, kost het je lang om het te geloven.

bron:

 

 

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina