7. PISCES (19 februari - 20 maart)

Je zult jezelf door elke emotie heen helpen om jezelf te bevrijden van een gebroken hart. Je bent niet bang om kwetsbaar te zijn of zwakte te vertonen, Vissen, je wilt je breuk zo snel mogelijk overwinnen.  Je weet dat de beste manier om door dingen te komen is om ze meteen aan te pakken. Je bent dapper, wilskrachtig en altijd bereid om het hoofd te bieden aan elke emotionele strijd die op je pad komt.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

8. AQUARIUS (20 januari - 18 februari)

Je hebt de neiging om het moeilijk te krijgen om dichtbij mensen te komen, Aquarius. Als je iemand eenmaal binnenlaat, kan het moeilijk zijn om emotioneel sterk te blijven als ze je eenmaal verlaten hebben. Je zult jezelf laten treuren en verdrietig zijn, maar je zult niemand anders laten zien.

Je zult proberen jezelf bezig te houden in de hoop dat je je pijn vergeet, en soms zal dit echt voor je werken. Heartbreak is iets waarvan je weet dat je er op verschillende momenten in je leven mee te maken hebt, maar dat weerhoudt je er niet van echte liefde na te jagen.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

9. SCORPIO (23 oktober - 21 november)

Je bent misschien wel het moeilijkste sterrenbeeld om lief te hebben, Schorpioen, maar je bent ook een van de meest gevoelige sterrenbeelden. Wanneer je te maken hebt met liefdesverdriet, houd je je gevoelens meestal opgekropt en stop je alles in je achterhoofd. Je blijft je normale routine volgen en probeert het moeilijkst om aan iets anders te denken behalve je ex.

Je bent bang om je emoties recht in het gezicht te zien, omdat je weet dat als je eenmaal je gedachten in die richting hebt gezet, het ' Het zal nog moeilijker voor je zijn om over dingen heen te komen.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina