4. KANKER (21 juni - 22 juli)

Je vindt het leuk om je eigen strijd te voeren, kanker. Je ziet liefdesverdriet als een normaal onderdeel van het leven, iets waar mensen zich niet aan moeten overgeven. Zelfs als je echt pijn hebt, laat je het je niet belemmeren in je hardwerkende levensstijl. Je houdt je geest gefocust op andere dingen en verwijdert uiteindelijk het hele ding van je bewuste. Mensen kunnen je als emotieloos en koud zien, maar eigenlijk ben je gewoon erg doelgericht en hou je niet van laat je persoonlijke leven je verantwoordelijkheden in de weg staan. 

5. WEEGSCHAAL (23 september - 22 oktober)

Weegschaal, jij bent de meest optimistische en positieve als het gaat om liefdesverdriet. De eerste paar dagen na een afbraak kan moeilijk zijn voor je, maar je doet er alles aan om het te vergeten.
Je staat jezelf niet te lang teleur en zal je ex altijd vragen als je vrienden kunt blijven. Als ze je aanbod niet accepteren, wens je ze veel succes en ga je verder met je leven.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

6. MAAGD (23 augustus - 22 september)


Echte liefde is iets dat je een beetje bang maakt, Maagd. Je bent bang dat als je je onvolkomenheden aan iemand onthult, ze voor je weglopen. Je hebt veel onzekerheden, waardoor het moeilijk voor je wordt om ergens serieus mee om te gaan. Dus, het overstappen van een ongedwongen smoes komt vrij gemakkelijk voor je. Je houdt liever je emoties veilig dan ze in de handen te leggen van iemand die ze potentieel zou kunnen vernietigen.

Beste Maagd, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina