Sterrenbeelden die bang zijn om verliefd te worden, gerangschikt van de meest minstste

Sommige tekens kunnen gewoon niet verder.

Opbreken is een van die dingen die onvermijdelijk is in de meeste relaties helaas. Sommige wetenschappers hebben zelfs beweerd dat de hersenen op liefdesverdriet reageren op manieren die vergelijkbaar zijn met hoe het zou reageren op fysieke pijn of een drugsverslaving. Voor sommigen kan het een zeer moeilijk en emotioneel uitputtend proces zijn. Er is niets erger dan op een dag wakker worden in de wetenschap dat de persoon van wie je houdt niet meer van jou is. Ik ben zelf niet goed in het omgaan met liefdesverdriet.

Er zijn echter anderen die er zonder krabben uit kunnen komen. In plaats van het verlies van een speciaal iemand hun leven te laten overnemen, denken sommige mensen dat de beste manier om een ​​breuk te overwinnen, gewoon doorgaan met leven alsof er niets is gebeurd. Naast hartzeer zijn er mensen die alleen bang zijn van verliefd zijn en een toegewijde relatie aangaan. Ik was lange tijd op deze manier, maar ik geloof dat er een specialiteit is voor iedereen, en zelfs je horoscoop is daar een goede herinnering aan. 1. GEMINI (21 mei - 20 juni)

Van alle sterrenbeelden tekent Gemini de afbraak het beste. In plaats van geobsedeerd te zijn door het verleden en dingen die je niet meer onder controle hebt, wil je graag plannen voor de toekomst en je concentreren op de dingen die je gelukkig maken.

Als het gaat om serieuze relaties, geef je er de voorkeur aan er niet in te zijn. Je hebt de angst om te worden verzwaard en niet in staat te zijn de avontuurlijke levensstijl te leven die je altijd hebt gehad. Je bent net als Barney van
Hoe ik je moeder ontmoette: je geeft de voorkeur aan losse relaties. Zodra je het gevoel hebt dat je klaar bent om verder te gaan, doe je dit zonder aarzeling.

2. SAGITTARIUS (22 november - 21 december)

Een hartzeer is niet zo rommelig voor jou als voor de meeste mensen. Je zou een paar dagen van streek kunnen zijn, maar je kunt gemakkelijk verder gaan, Boogschutter. Je bent eigenlijk het gemakkelijkst als het gaat om uiteenvallen. Je houdt van je pijn en frustratie door uit te gaan en je plezier te maken. Wanneer je gewond bent, zul je je er een weg door lachen terwijl je probeert optimistisch te blijven totdat je alles vergeten bent.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

3. ARIES (21 maart - 19 april)

Je bent de meest gepassioneerde en felle tekens van de dierenriem, Ram. Je staat te popelen om snel een relatie op te bouwen en zult je partner geweldig vinden met alles wat je hebt. Dit maakt het hartzeer moeilijk om mee om te gaan als het gebeurt.

Je gelooft echter dat alles met een reden gebeurt. Je zult je hartbreuk niet in de war laten raken omdat je weet dat mensen met een reden uit je leven komen en gaan. Dit maakt je echter niet minder enthousiast over het vinden van liefde. Je weet wat (en wie) het beste voor je is, en als je eenmaal weet wie dat is, heb je niets te vrezen.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina