Op welke mannen je valt: dit zeggen de sterren erover

Ook best een wel een tikkie nieuwsgierig waarom je nou juist op een bepaald type man valt? Dit zeggen de sterren erover!

Ram (21 maart tot 19 april)

Je valt vaak voor charmante en zorgzame mannen. Helaas willen de mannen soms meer tijd en energie van je dan je er zelf in wilt steken. Jij bent namelijk onafhankelijk en impulsief en gehecht aan je eigen tijd en ruimte. Je vaart graag je eigen koers en dat begrijpt niet iedere man.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier (20 april – 20 mei)

Gepassioneerde mannen, die weten waar ze over lullen, daar val je als een blok voor. Dat kan nog wel eens hevige discussies opleveren, want jij bent ook best koppig. Ahum, haal ‘best’ maar weg. Maar door de goedmaakseks vergeet je alles weer.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen kletsen ongelooflijk graag over, over alles eigenlijk. Een man die goed kan luisteren is daarom wel zo prettig. Of in ieder geval een man die weet wanneer het nu even niet over hem gaat, maar over jou. Oeps. Maar het liefst heb je wel een charismatische en avontuurlijke gozer, want iemand die alleen maar ‘ja’ knikt, daar raak je heel snel op uitgekeken.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina