Planten kunnen je humeur boosten en maken van je huis een gezondere leefomgeving. Om je uren vol twijfels in het tuincentrum te besparen vonden wij uit welke kamerplant jij nodig hebt in je leven, op basis van je sterrenbeeld.

Heb je niet hele groene vingers en zoek je liever naar een leuk potje dan naar het plantje erin? Dan is dit de guide voor jou.

Waterman: Jasmijn

Jij hebt volgens de sterren een niet heel alledaagse smaak, dus een jasmijnplant is het voor jou helemaal. Jasmijn is een sierlijk struikje met mooie bladeren en witte, stervormige bloemen die ook nog eens heerlijk ruiken. Volgens onderzoek is het plantje rustgevend en kalmerend; een ideale slaapkamerplant.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen: Orchidee

Als Vissen ben je heerlijk dromerig en het liefst omringd door mooie dingen die je inspireren. Trakteer jezelf op een van de liefste potplantjes die er bestaat: de orchidee. De plant heeft wel wat verzorging nodig, dus zorg dat je ‘m niet vergeet.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram: Eucalyptus

Jij bent moedig en daar ben je trots op. De bladeren van de eucalyptus zijn verfrissend en goed voor de luchtwegen, en ook op spiritueel niveau heeft deze plant een zuiverende werking. Een gezond plantje, zodat niets jouw avonturen in de weg staat.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina