Ram

De sterren staan niet zo erg in uw richting. U moet uw woorden zeer zorgvuldig kiezen, u begeeft zich op dun ijs. U zou andere mensen kunnen kwetsen als ze uw gedachten op een verkeerde manier interpreteren.Raak niet geïrriteerd als iemand problemen heeft met uw werk. Het heeft geen zin.Maak een wandeling, maar deze keer buiten de stad, in de natuur. U hebt een tijdje rust nodig, uit de smog van de stad.Wees niet wanhopig als u wegens ziekte niet kan gaan werken. Van tijd tot tijd heeft iedereen het recht om thuis te blijven.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

U zou kunnen denken dat u met het verkeerde been uit bed bent gestapt, of dat het gewoon pech is. Maar niet getreurd; u kunt een betere toekomst verwachten. Achter elke wolk schijnt de zon en u zult al snel weer succesvol zijn.Ga uw geluk tegemoet. Graaf niet in het verleden en praat met uw partner over de toekomst. Bijvoorbeeld om samen op vakantie te gaan.Bezoek uw familieleden, u zult erachter komen wat er gaande is en de hele avond kletsen.Uw ying en yang zijn op dit moment in balans, u straalt positieve energie uit.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

Hoewel u zich verdedigt en voor uzelf opkomt, weet u stiekem dat u niet helemaal brandschoon bent. Denk eerst na over uw eigen zonden en onderzoek uw geweten, voordat u verder gaat met ruziën.Niet vervelend of boos doen als uw vriend iemand anders meebrengt naar uw afspraakje. Gebruik het als een kans om uw kennissenkring uit te breiden.Raak niet in paniek als u ziet hoeveel werk er nog gedaan moet worden, en los alles rustig op.Probeer squash of een andere racketsport. U zult er weer energie door krijgen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Kreeft

Noteer zorgvuldig elke gebeurtenis in uw agenda of computer, zodat u niet iets belangrijks vergeet. Vooral nu, wanneer u haast hebt, is het echt wel erg handig.Niet egoïstisch worden en alleen aan uzelf denken. Neem uw partner mee uit voor een diner of uitnodig uw vrienden uit voor een drankje. Probeer om de anderen te behagen.Als uw collegas vervelend zijn, betaal ze dan met gelijke munt terug. Wees niet onderdanig en laat ze u niet slecht behandelen.Verzorg uw huid goed als het hydratatie nodig heeft of geniet van een peeling.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina