Hoe waarschijnlijk ben je om samen met je ex terug te keren, per je sterrenbeeld

Breakups zijn soms te moeilijk. Het ene moment heb je een belangrijk iemand in je leven en het andere moment moet je ze helemaal wegknippen en zoveel mogelijk afstand nemen. En het is altijd ingewikkeld.

Als u wettelijk aan hen gebonden bent, zijn er papierwerk en juridische kosten; als je met hen leeft, moet je je spullen verdelen en moet een van jullie naar buiten gaan; en als je aan het daten bent, kun je misschien nooit meer met hun vrienden en familie kennis maken. ARIES (21 maart - 19 april)

De meest waarschijnlijke manier die je ooit zou terugkrijgen met een ex is als ze al iemand anders waren gaan zien en het was een uitdaging voor jou. Als ze rondhangen en obsesseren over jou, zou je niet minder geïnteresseerd kunnen zijn, want waar is de uitdaging daarbij? Je houdt van de achtervolging en als er geen is dan is het niet zo interessant voor jou. Nu ben je niet boven sommige ex-seks, maar dat zou gewoon voor de lol zijn, niet voor de lange termijn. TAURUS (april 20 - 20 mei) 


Het duurde waarschijnlijk lang om op het punt te komen dat je samen was met iemand, dus het uiteenvallen zou pijnlijk en verrassend zijn geweest. Je zult niet snel zulk soort pijn willen ervaren. Als het vertrouwen eenmaal is verbroken, is het praktisch onmogelijk om dezelfde fout opnieuw te maken.

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni)

Je wou waarschijnlijk niet in een toegewijde relatie zitten. Ze hebben je een plezier gedaan door het uit te maken met jou en nu heb je tijd om alle andere opties te verkennen die je voelde dat je mist toen je bij hen was. U wilt vrienden blijven en ze op uw gastenlijst houden, maar hoogstwaarschijnlijk is het romantische gedeelte van uw relatie voltooid.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina