Steenbok (22 december - 19 januari)

Waardebepalingen van Steenbokken en zijn erg verantwoordelijk voor hun besluitvorming.

Het winnen van een ruzie met een Steenbok kan moeilijk zijn, maar als je kunt laten zien WAAROM je manier van doen moreel verantwoord is en je niet tegen zijn zijn gaat traditionele waarden, dan zal hij meer dan bereid zijn om te gaan met wat je zegt.

Probeer een meer conservatieve benadering te hanteren wanneer je ruzie maakt met een Steenbok - laat hem niet voelen alsof je tegen hem bent. Steenbokken hebben de gewoonte om het slechtst te vinden in nieuwe benaderingen die ze niet kennen, dus zorg ervoor dat je optimistisch blijft tijdens een ruzie.

Hij kan ook echt, ECHT koppig zijn, maar hij wil wat het beste is voor zijn familie. Als je hem kunt overtuigen dat je de mensen hebt die hij liefheeft, dan zal hij meer bereid zijn naar je te luisteren. 

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Waterman (20 januari - 18 februari)

Het leven van een Waterman is nooit saai. Een Waterman-man vindt het echt leuk om andere mensen te helpen en bij wie te zijn, maar hij leeft ook een onafhankelijke levensstijl. Waterman-jongens vinden het moeilijk om te accepteren dat ze niet altijd gelijk kunnen hebben, dus zelfs compromissen sluiten kan soms lastig zijn. Het zijn vaak diepe denkers, dus je zult gedetailleerd in je betoog willen worden en uitleg willen over hoe je in staat zult zijn om de conflictproblemen op te lossen.

Als Waterman geniet hij ook van intellectuele gesprekken en zijn we in de buurt intelligente mensen, dus als je goed geïnformeerd bent in wat je ook beweert, dan zal hij meer bereid zijn om naar je te luisteren.
Hij vermijdt emotionele expressie tijdens een confrontatie, dus vermijd emotionele uitbarstingen of te overweldigd worden, omdat dit ertoe kan leiden dat het gesprek te aanmatigend voor hem wordt.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen (19 februari - 20 maart)


Vissen zijn zeer gevoelige en spirituele mensen. Ze steken veel moeite in hun relaties en haten gewelddadig gedrag van welke aard dan ook.

Een Vissen-man is nuchter en doet zijn best om anderen met vriendelijkheid en mededogen te behandelen om drama te voorkomen. Hij kan ook gemakkelijk gekwetst en overdreven gevoelig zijn door mensen te snel te vertrouwen of te profiteren van zijn vrijgevigheid. Om een ​​ruzie te krijgen met een Vissenman, moet je optimistisch blijven en laten zien dat je intenties goed zijn. Hij geeft er de voorkeur aan om in het moment te leven, dus vermijd het naar voren brengen van fouten of grieven uit het verleden. Vissen zijn over het algemeen artistiek en staan ​​open voor het uitproberen van nieuwe dingen. Als je een creatieve, artistieke benadering van je argument kunt aannemen, dan is dat nog beter!

bron:

 

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina