Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Weegschalen zijn mensenkunstenaars, en ze zullen soms hun eigen wensen opzij zetten als het betekent dat iedereen tevreden moet zijn. Grote beslissingen nemen kan echter moeilijk zijn, en hij zal vaak besluiteloosheid en angst ervaren wanneer hij probeert te beslissen wat hij moet doen.

Hij, als Weegschaal, houdt van een vredige levensstijl, dus als hij zich als jij voelt Probeer hem uit zijn comfortzone te trekken, hij kan niet bereid zijn om naar je te luisteren. Weegschalen willen samenwerken met coöperatieve mensen, dus vermijd af te komen als een luide knipoog of neerbuigend. Wees bereid om naar zijn zijde te luisteren, maar toon ook waarom je redenen praktisch en eerlijk zijn.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Schorpioen (23 oktober - 21 november) )

Scorpios zijn niet bang om uit te drukken hoe zij zich voelen, en zij zullen dat fel doen. Wanneer je ruzie maakt met een Schorpioen, vermijd dan om hem BS te geven.

Het geduld van een Schorpioenman is beperkt, en hij zal je niet serieus kunnen nemen als hij het gevoel heeft dat hij voorgelogen wordt. Hij waardeert de waarheid en feiten, dus zorg ervoor dat uw voorgestelde oplossing praktisch en eerlijk is.

Hij kan ook niet tegen confrontatie en het gevoel persoonlijk aangevallen te worden - als je probeert te betogen over iets dat hij heeft gedaan, dan zul je zachtaardig willen zijn en niet iets zeggen dat hem in verlegenheid kan brengen.

A Scorpio kan gemakkelijk zien of je intenties egoistisch zijn en hij zal sceptisch en achterdochtig over je worden als hij zich zo voelt.

 

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Boogschutter (22 november - 21 december)

Een Boogschutter man is zeer gepassioneerd over zijn vrijheid en haat het gevoel gebonden te zijn. Hij is erg ambitieus, en hij zal de lat hoog leggen als het gaat om het bereiken van zijn persoonlijke doelen. Om een ​​ruzie met een Boogschutter te winnen, moet je hem het gevoel geven dat hij nog steeds ruimte heeft om zijn doelen te bereiken zonder zich beperkt te voelen. Als hij het gevoel heeft dat je hem vraagt ​​iets belangrijks op te geven, kan hij ongeduldig worden en niet meer naar je luisteren.

Bouw je argument op een manier die zijn nieuwsgierigheid raakt. Boogschutter mannen zijn erg nieuwsgierig, en zij zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. Als je kunt laten zien dat je energiek bent over je oplossing, dan kan hij zich op dezelfde manier voelen.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina