Hoe te winnen als je ruzie maakt met je vriend, volgens zijn sterrenbeeld

Vechten met je vriendje? Je hebt dit in de tas. Argumenten met je vriend zijn NOOIT leuk. Afhankelijk van het onderwerp kan het behoorlijk rommelig en chaotisch worden als je tijdens een gevecht de verkeerde aanpak kiest.

Kijkend naar je horoscoop en naar astrologie kan je helpen deze gevechten te WINNEN (in plaats van hem de koude schouder te geven na een gevecht

Ram (21 maart - 19 april)

Ram is altijd op zoek naar competitie, dus discussiëren met iemand kan veranderen in een verhit debat als je niet oppast.

Probeer hem te confronteren door ervoor te zorgen dat je lichaamstaal en je stemgeluid hem niet het gevoel geven dat je meer probeert te verschijnen superieur.
Aries man haat voelt zich niet productief, dus denk bij het strategiseren van je argument na over doelen die kunnen worden gesteld als je vriendje van Ram je gedrag zou volgen. Ook Aries waardeert eerlijkheid en optimisme, dus een energieke benadering van je strategie zal een lange weg gaan.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier (20 april - 20 mei)

Niemand haat verandering meer dan een Taurus. Hij is iemand die geniet van een stressvrij leven en worstelt om kalm te blijven in gecompliceerde situaties.

Als je dit in je voordeel doet, zou het overtuigen van een Stier niet te moeilijk moeten zijn. Zet je argument op een zodanige manier dat hij je het beste voelt zoals je manier is.

Als hij ziet dat je zorgeloos bent, begint hij hetzelfde te voelen. Een Taurus een man kan koppig zijn en soms niet bereid zijn tot een compromis, maar zolang je hem niet overweldigt met nieuwe veranderingen, heb je meer kans hem zover te krijgen dat hij de dingen op jouw manier ziet.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Grote beslissingen nemen is niet iets dat gemakkelijk is voor een Tweeling. Als dit jouw man is, verzeker hem dan dat je zijn eigenbelang in je hart hebt en dat je nooit iets zou doen waarvan je vond dat het niet goed voor hem was.

Gemini voelt zich niet graag alleen of buitengesloten, dus als je ruzie verandert in iets meer dan een rustig gesprek, zorg er dan voor dat je de tijd neemt om hem te laten weten dat je nog steeds van hem houdt.

Probeer hem te voorkomen ter plekke of onder druk te zetten in een situatie waar ze niet zeker van zijn, omdat dit hem nog meer zou kunnen overweldigen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina