Hoe je herstelt van een fout, afhankelijk van je sterrenbeeld 

Je laat je niet door een fout begraven. Het falen kan ongelooflijk lang duren en de pijn kan lang duren het incident is voorbij, vooral wanneer we het herhaaldelijk in gedachten houden. Niemand houdt van falen - het is teleurstellend, demoraliserend en een klap voor ons zelfvertrouwen en zelfrespect.

Als je iets probeert wat je nog nooit eerder hebt gedaan en faalt, is het vreselijk; als je iets doet met wie je ervaring hebt en je faalt, is het zelfs nog erger. Het is vreselijk om te falen voor mensen; niemand wil een getuige hebben van de dingen die we verknald hebben en het is net zo verschrikkelijk om privé te falen en weet dat je tekortschiet en misrekening een rimpelig effect zal veroorzaken en mogelijk meer fouten en fouten zal veroorzaken.

RAMEN (21 maart - 19 april)

Je herstelt van mislukking door het te erkennen, te kijken naar wat je anders had kunnen doen, uitzoeken of er een manier is om het opnieuw te proberen, en als dat niet het geval is, verder gaan. Je zult niet stil blijven staan ​​bij je falen, je gaat je richten op toekomstige successen waarvan je weet dat er genoeg zullen zijn. Dit was slechts één klap op weg naar succes; je weet dat het niet altijd soepel zal zijn, maar het zijn de ruwe plekken die je leren wat je moet weten. 

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - mei 20)

U herstelt van een fout door uzelf eraan te herinneren dat u de moeite waard bent. Voor sommigen van ons is de beste manier om informatie te absorberen op een visuele manier. Maak daarom een ​​lijst van je talenten, vaardigheden, capaciteiten en kwaliteiten die je al hebt en die je in de toekomst zullen laten slagen. Als je te diep getroffen bent door je falen, zoek dan hulp bij je vrienden en familie om je te helpen met je lijst. Je zult er versteld van staan ​​hoe genezing een visuele boekhouding van je speciale eigenschappen kan hebben.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN (mei 21 - 20 juni)

Om van een fout te herstellen, moet u uw kijk op het incident veranderen. In plaats van je fout te zien als allesomvattend en schadelijk, zie je het als een enkel incident. Bedenk hoe de details van de situatie anders zullen zijn dan de volgende keer en vergeet niet om dingen op te nemen waarvan je denkt dat ze geen invloed op de kwestie hebben, maar wel, zoals je humeur, hoe bereid je bent, de omstandigheden, en zelfs als je hebt de nacht ervoor genoeg geslapen. Zodra u ziet hoe dingen anders zullen zijn, heeft u meer vertrouwen om het opnieuw te proberen.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina