Hoe haar terug te winnen na een breuk, volgens haar sterrenbeeld

Je gids om haar terug te krijgen (voor altijd!)

Je vriendin terug winnen is NIET gemakkelijk, maar als je genoeg van iemand houdt om ze terug te willen, vind je altijd een manier om voor hen te vechten. Kijken naar astrologie en naar haar sterrenbeeld kan een geweldige plek zijn om je relatie na een breuk opnieuw te ontsteken.

En als je het mij vraagt, vechten voor iemand van wie je houdt, is ongeveer zo romantisch als je kunt krijgen.

ARIES (21 maart - 19 april)

Een Ram terug winnen is niet niet onmogelijk, maar je moet wel je kaarten goed spelen. Dit is een kwetsbare tijd voor haar, vooral omdat ze niet lichtvaardig relaties opneemt of opbreekt, dus het is belangrijk dat je laat zien dat je serieus bent. Het belangrijkste is om haar behoeften en haar ruimte te respecteren. Als ze je vertelt dat ze tijd nodig heeft om na te denken, geef het haar dan; het schenden van haar ruimte zal het alleen maar moeilijker maken voor jou. Maar voordat ze om ruimte vraagt, wil ze horen waarom je denkt dat je weer bij elkaar moet komen, dus wees assertief. Sla niet om de vraag heen en vertel het haar recht: je houdt van haar en je mist haar. Niet alleen dat, vergeet niet om haar te laten zien dat ze belangrijk genoeg is om voor te vechten. Je wilt niet met haar terug omdat je eenzaam bent, je wilt HAAR. Het belangrijkste is om te bewijzen dat je
bent - niet dat je onafhankelijk van kunt zijn, met of zonder haar. Ze moet zien dat je een volwassene kunt zijn en niet dat je voor alles op haar vertrouwt. 

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Taurus weet net zo goed als jij hoe romantisch het winnen van haar rug er misschien in de film uitziet, maar dat is een totaal onrealistische standaard om in het echte leven mee te leven. Wanneer je probeert een Taurus terug te winnen, vergeet dan niet om logica te gebruiken, niet je verbeelding. Ze wil niet dat je met haar gaat romantiseren en net doen alsof je verleden nooit samen is gebeurd. Tegelijkertijd loop je naar haar toe en vraag je haar om je ook weer naar het werk te brengen.

Neem je tijd; Taurus terug winnen is een marathon, geen race. Ze zal in eerste instantie vasthouden aan haar geweren, maar de kans is groot dat ze nog steeds zo vaak aan je denkt, dus je bent haar nog niet kwijt.

Wanneer ze zich weer opwarmt, behandel haar dan een prinses. Hof haar alsof het de eerste keer is; Weet je nog hoeveel moeite je hebt gedaan voor je eerste date?
Doe dat nog een keer en ze zal putty in jouw handen zijn. Laat haar zien wat je mist als je bij haar bent en laat haar dan de uiteindelijke beslissing nemen over je relatie.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina