Hoe goed iemand is in het houden van hun woord, volgens hun sterrenbeeld

Je kunt niet alleen zeggen dat je het zult doen, je moet het ook volgen.

Wanneer je een belofte doet of zegt je zult iets doen, hoe waarschijnlijk is het dat je het echt doet? Bij sommige mensen is hun woord waardevol, bijna zoals goud. Het betekent iets wanneer ze het geven, maar voor anderen betekent het niets en is waardeloos.

De zin "Ik geef je mijn woord" mag niet hetzelfde gewicht dragen als dat het ooit deed, maar het heeft nog steeds waarde. Wanneer iemand je zijn woord geeft, hoop je dat ze betrouwbaar en betrouwbaar zijn, niet dat ze een vlok zijn of een bedrog. Je GIMMY

hebt misschien een strikte morele code en probeert alleen dingen te beloven je weet zeker dat je het kunt waarmaken. Als je om wat voor reden dan ook, na het proberen van alles wat je kunt bedenken om er doorheen te komen, je nog steeds moet verzaken, voel je je vreselijk. Sommige mensen beloven allerlei dingen zonder de intentie om door te zetten en hebben een verscheidenheid aan manieren om los te komen van een belofte of verplichting. Ze geven leningen af, breken het vertrouwen van andere mensen en houden zich nooit aan hun beloftes. ARIES (21 maart - 19 april)

Je wilt je beloften nakomen, echt waar. Je wilt dat iedereen gelukkig is, dus beloof je de maan. Je hebt echter zoveel dingen aan de hand en je wordt in honderd verschillende richtingen getrokken, dus soms vergeet je het en die beloften lijken door de kieren te vallen. Je probeert niet een eikel te zijn; in feite is het precies het tegenovergestelde: je bent bijna te aardig. Probeer niet zo vrij te zijn van je beloften. Denk er logisch over na en als je denkt dat je het niet kunt waarmaken, zeg dan niet dat je het kunt. TAURUS (20 april - mei 20)

Je woord is absoluut je band. Als je zegt dat je iets gaat doen, doe je het. Het voorbehoud is dat je zelden iets belooft. Het is moeilijk genoeg om je vertrouwen te winnen in de eerste plaats en je gaat niets beloven aan iemand die je niet vertrouwt. 

TWEELINGEN (21 mei - 22 juni)

De waarheid is dat je door wilt komen met je beloften, maar het is niet altijd gemakkelijk om te leveren. Je hebt echter wel een talent om het te laten lijken alsof je je woord hebt gehouden, zelfs als je dat niet hebt gedaan. Het is moeilijk om boos op je te zijn als je je belofte niet nakomt omdat je het goed bedoelt, het is alleen dat je soms wordt afgeleid. Maar de volgende keer zul je absoluut, 100 procent die belofte houden ... hoop je.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina