LIBRA (23 september - 22 oktober)

Je hebt de neiging om te gaan voor mannen die je het eerst leuk vinden en het lijkt er niet toe te doen hoe slap of ongepast ze zijn. Stop met jezelf te verkopen. Als je iemand vindt, ga ervoor. Waarom zou je niet streven naar iemand die je het leukst vindt, in plaats van naar iemand toe te gaan, omdat het eenvoudig is om te doen? Bedenk hoe onharmonisch het is wanneer je samen bent met iemand waar je niet goed in bent of waar je niets mee gemeen hebt.

SCORPIO (oktober 23 - 21 november)

Liefde is iets van een wedstrijd voor jou en je wilt de heetste van de hete. Je wilt winnen, maar als je gefocust bent op winnen, mis je de tekenen dat die persoon echt niet voor jou is. Je eist veel van je partners en niet iedereen heeft het in zich om te geven.

Als ze geen extreem eerlijk persoon zijn of als ze moeite hebben met jou en je vele stemmingen, dan zullen er problemen zijn. Je hebt iemand nodig die je gelijke is en die alles kan nemen wat je naar ze gooit en het teruggeeft.  SAGITTARIUS (22 november - 21 december)

Je wordt zwak voor een slechte jongen. Je denkt dat ze opwindend, gevaarlijk zijn en dat ze je niet proberen vast te binden. Het probleem is dat ze vaak niet zo vrij en gemakkelijk blijken te zijn als je denkt; ze blijken een hele hoop behoeften en problemen te hebben die je niet echt hebt met de middelen of de energie om ermee om te gaan. Je houdt van de focus om op jou te staan ​​in een relatie.

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina