Het type jongen waarvoor je zwakte hebt, gebaseerd op je sterrenbeeld

Laat hij je knallen in de knieën?

Val je steeds weer voor dezelfde soort jongens? Als je dat doet, wat is je type man? Ik vind het vreselijk om het toe te geven, maar hoe verschillend de mannen ook zijn waar ik mee te maken heb gehad, als ik ze allemaal bekijk, zou ik enkele overeenkomsten en overeenkomsten opmerken . Ik hou van mannen die aardig, slim zijn, een fantastisch gevoel voor humor hebben en als ze een nogal overheersende neus hebben, des te beter. En hoewel het als oude school kan worden beschouwd, is het hebben van goede manieren een enorm pluspunt.

RAM (21 maart) - 19 april)

Je kunt niet weerstaan ​​aan kerels die je laten jagen en niet al te gemakkelijk toegeven aan je awesomeness. Je houdt van spelletjes en je vindt het niet leuk als iets te gemakkelijk gaat, zelfs liefde. U wilt achtervolgen, concurreren en uiteindelijk winnen. Het probleem is dat er tijden zijn dat de jacht voorbij is en u zich realiseert dat de persoon die u achtervolgde niet veel te bieden heeft. Je moet iemand vinden die opwindend genoeg is om je te fascineren, zelfs als ze al zijn vastgelegd.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TAURUS (20 april - 20 mei)

Je hebt de neiging om te vallen voor jongens die heel sterk zijn in hun overtuigingen en een sterk karakter hebben. Er doen zich echter problemen voor wanneer u beide hoorns over een kwestie vergrendelt en geen van beiden een compromis zal sluiten. Je denkt dat je iemand zo koppig wilt als je bent, maar uiteindelijk is dat geen goed idee. Sterk is goed, maar hardnekkig is dat niet, en aangezien je waarschijnlijk niet flexibeler zult worden in je overtuigingen, heb je iemand nodig die bereid is om een ​​ander gezichtspunt in overweging te nemen dan het eigen standpunt. 

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

TWEELINGEN (21 mei - 20 juni) 

Je neigt naar mannen die onbereikbaar zijn. Je weet diep van binnen dat je verbintenisproblemen hebt, maar als je gaat voor iemand die om verschillende redenen niet beschikbaar is, dan ben jij niet degene met het probleem. Hoewel je hoofd misschien denkt dat dit een goede manier is om jezelf te beschermen, is je hart misschien niet ingeperkt en kan het pijn doen. Het is niet zo moeilijk om emotioneel gehecht te raken aan iemand die ongrijpbaar is en buiten je bereik ligt, hoe rationeel je ook probeert te zijn.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina