Blijf weg van negatief gedrag

Een andere vorm die Schorpioen aanneemt, is die van een op de grond levende schorpioen. Deze schorpion voelt zich snel bedreigd en haalt dan uit met een preventieve, dodelijke angel. Tijdens het seizoen van Schorpioen komen sommige van onze slechtste eigenschappen naar boven: jaloezie, bezitterigheid, concurrentie en paranoia. Schorpioen wordt geregeerd door de op macht beluste Pluto, die problemen van overheersing, controle en emotionele manipulatie met zich mee kan brengen.

Jaloezie kan gezien worden als een kaart die leidt naar je ware verlangens. Ontken niet dat je deze intense, en misschien wel schandelijke, gevoelens hebt. Doe dan net als een alchemist en zet deze verlangens om in goud.

Omarm de behoefte aan samensmelting

Schorpioen beheerst ‘het geld van anderen’. Dit is een nogal misleidend concept dat suggereert dat we allemaal maar in de portemonnee van een ander moeten gaan graaien. Schorpioen is geen kruimeldief, het gaat meer om het vinden van de juiste (gebundelde) middelen. Het seizoen van Schorpioen is een hoogseizoen voor strategische allianties, waarbij je jullie geld, talent, tijd en energie combineert voor een win-win situatie.

Schorpioen is een meester is renoveren en remixen, waarbij hij van het oude stro goud spint en zo iets nieuws en fris creëert. Dit is een tijd voor het opnieuw uitvinden en manifesteren, voor het iets uit niets maken. Een derde incarnatie van Schorpioen is daarom ook een gouden Fenix, die na zijn dood uit de as herrijst. Deze maand kan jij ook rijzen uit iets dat verloren voelde.

Sluit je aan bij mensen die een gave hebben voor zaken die jij niet hebt (en vice-versa). Zorg dat iedereen een eerlijke hoeveelheid krijgt, ook als niet iedereen hetzelfde geeft. Samen zijn jullie een enorme kracht waar anderen zeker voor op moeten passen!

bron:

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina