Ben jij een stuiterbal die zelfs met een paar uurtjes slaap nog de show steelt? Het zou goed kunnen zijn dat het iets te maken heeft met je sterrenbeeld. Sommige sterrenbeelden kunnen namelijk prima functioneren na slechts een paar uur slaap.

En wat ben je dan een geluksvogel! Er zijn zat mensen die heel wat over zouden hebben voor 6 uur slaap zonder chagrijnig te zijn. Oke, humeurig zijn we allemaal wel eens maar deze sterrenbeelden hebben toch écht minder uren slaap nodig dan anderen:  

Ram

Rammen staan bekend om hun ongekende energie: ze lijken maar niet moe te worden en hebben aan 6 uur slaap meestal wel genoeg. Lucky bastard! En denk nu niet dat ze 's ochtends met een lang gezicht uit bed stappen, nee hoor: al stuiterend staan ze op. Het is voor partners van Rammen soms zelfs irritant te noemen als ze na een paar uur slaap alweer naast het bed staan: 'Wat gaan we doen vandaag?' Het lijkt een ideale eigenschap maar pas op: ook rammen hebben momenten van rust nodig, al komen ze hier vaak te laat achter. 

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina