Weegschaal

Achter je laten: je plannen om de wereld te redden

Je hebt een ongelooflijke balans (je bent niet voor niks een Weegschaal). Je kunt moeiteloos jongleren met een druk schema en je emotionele reacties beheersen. Je weet zelfs hoe je de meest rommelige slaapkamer omtovert tot een rustige, geordende ruimte. Dit is een goede vaardigheid, maar je kracht wordt een last wanneer je probeert de rommel van anderen te fixen. Het is tijd om te stoppen met het oplossen van andermans problemen, Weegschaal. Die energie moet besteed worden aan het stabiliseren van je eigen realiteit. Je hebt genoeg hooi op je vork! Marie Kondo kan de rest aan.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Schorpioen

Achter je laten: je jaloerse trekjes

Je houdt stiekem wel een beetje van drama, en dat zal nooit veranderen. Je zou natuurlijk van een afstand te observeren, maar sudderen in jaloezie en wrok is niet goed. Naarmate een nieuw seizoen nadert, is het tijd om nieuwe manieren te verkennen om je negatieve gevoelens te beheersen. Wanneer je een intense emotionele ervaring hebt, tel dan even tot tien en neem voorlopig nog geen actie. Schrijf het bijvoorbeeld van je af of praat met een goede vriend.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Boogschutter

Achter je laten: je neiging om weg te lopen

Joie de vivre, dat staat toch wel voor jouw spirit. Maar je staat ook bekend als iemand die ‘opgeeft’ als het even moeilijk wordt. En dat is precies waar je aan kunt werken, deze lente is het ideale moment om daarmee te beginnen. Mensen bouwen op je, Boogschutter. Ze hebben je nodig in de buurt, dus probeer niet weg te rennen.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina