Je goede voornemens die je in het nieuwe jaar hebt gemaakt al opgegeven? Geen paniek. Het zogeheten lentepunt (lente-equinox, de zon staat loodrecht boven de evenaar, en voor het noordelijk halfrond begint dan de lente) begint om 20 maart. Deze kosmische beweging zorgt ook voor het begin van een gloednieuwe astrologisch cyclus.

Maar voordat je het nieuwe omarmt, moet je je rotzooi opruimen. Deze opruiming vereist meer dan alleen een opknapbeurt van een kledingkast. Het is tijd voor een grondige evaluatie van jezelf. Dit is wat je achter je zou moeten laten, om dit voorjaar goed te beginnen.

Ram

Achter je laten: je behoefte om altijd als eerste te eindigen

We snappen het, Ram – voor elk doel wil jij als ‘nummer één’ uit de verf komen. Je bent het eerste teken van de dierenriem en het is je seizoen, maar raad eens? Geloof het of niet, alles is geen wedstrijd! Probeer je te concentreren op het proces zelf, in plaats van op het eindresultaat. Stel doelen op lange termijn, die misschien niet onmiddellijk kunnen worden gehaald. Met een beetje geduld en een beetje strategie, kun je tien stappen verder gaan dan je dacht dat mogelijk was. Dat is pas #winning.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Achter je laten: binnen je comfort zone blijven

Je wordt bestuurd door Venus, de planeet die liefde, schoonheid en geld beheerst. Hoewel de vele blue van het leven, zoals chocolade en een goed wijntje je veel vreugde brengen, zorgen ze er ook voor dat je niet groeit. Dit voorjaar is het tijd om uit je comfortzone te stappen, Stier. Daag jezelf uit om buiten de bekendheden te stappen en nieuwe, nog niet ontdekte gebieden te verkennen. Ga op avontuur in een nieuwe baan of relatie, breid je hobby’s uit en je zult zien dat je wordt beloond.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

Achter je laten: bijna elke vergadering in je agenda

Je wordt gesymboliseerd door twee mensen (een tweeling), en dat maakt het niet gemakkelijk om een vol schema in balans te brengen. Je blijft je agenda maar vullen met sociale verplichtingen, klusjes, eigenzinnige hobby’s, het is zo vol dat je bijna omvalt. Verplaats je nieuwsgierigheid dit voorjaar en probeer het rustig te houden. Kom vooral ook zelf tot rust, zo krijg je meer de ruimte om bepaalde dingen te verwerken, en zul je merken dat je interesses en passies zal ontdekken die je anders misschien wel over het hoofd zou hebben gezien.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina