Je bent vast wel bekend met de algemene eigenschappen van je sterrenbeelden. Vissen zijn dromers, Ram heeft een kort lontje en Leeuw is vreselijk ijdel. Maar naast die platgewalsde clichés zijn er nog veel meer interessante eigenschappen die je pas ziet als je wat verder kijkt.

Dit zijn per sterrenbeeld de eigenschappen die het vaakst over het hoofd wordt gezien.

Ram: Romantisch

Ram is niet alleen maar een energieke doordouwer. Ram bezit een natuurlijke licht- en speelsheid wat ze heerlijk vinden om te uiten in romantische relaties. Dit sterrenbeeld overlaadt zijn geliefde met affectie.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Taurus: Onbezorgd

Stier heeft de reputatie nogal intens en koppig te zijn. Die kracht komt voort uit dat sterke zelfbewustzijn, wat Stier ook de ruimte geeft om zorgeloos in het leven te staan. Stier weet hoe heel goed wie ‘ie is waarom de Stier zich niet druk maakt om de kleine dingen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen: Principieel

De klassieke Tweelingen heeft twee gezichten en vindt het te spannend zich te verbinden aan één mening. Hoewel het klopt dat Tweelingen nieuwsgierig is en verschillende kanten van het verhaal wil ontdekken, absorberen ze álles wat ze leren en behoren ze tot de meest principiële, integere tekens van de kosmos.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina