Alleen de kreeften onder ons komen weg met hun manier van uitmaken.

Waterman

In een relatie word je al snel ongeduldig en rusteloos. Heb je besloten om het uit te gaan maken? Dan doe je dit direct. Eromheen draaien is niet jouw ding. Je vindt awkward gesprekken totaal niet erg. Je gaat ze liever aan, in plaats ervan weg te lopen.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen

Je bent een gevoelig type en probeert de situatie zo netjes mogelijk af te handelen. Je bent al maanden in dubio over hoe je de situatie het beste kan aanpakken. Je wilt iemand het liefst geen pijn doen. Sterker nog, je wilt ze met alle liefde alle credits van de wereld geven. Nadat het welbekende break-up gesprek heeft plaatsgevonden, blijf je met gemak vrienden met je ex. Je wilt de desbetreffende persoon namelijk niet missen in je leven.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram

Uitmaken is niet jouw ding. Je bent een vurig en spontaan persoon en je kan zomaar uit het niets besluiten dat iemand tóch niet de juiste match voor je is. En ja, je kan het dan van het ene op het andere moment opeens uitmaken. Dit kan nogal als een klap komen voor je (ex)partner. En spijt? Zeker niet.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Je bent praktisch en overweegt je relatie maar al te goed. Want ja, je wilt niks overhaasten. Maar eigenlijk is het hartstikke makkelijk: zie jij jezelf over tien jaar nog steeds samen met deze persoon? Nee? Waarom heb je dan volgende week dinsdag nog een afspraakje gepland staan? Just saying. De stier neemt alle tijd om het uitmaak-gesprek te voeren, hierdoor kan het best een emotionele lading krijgen.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina