Dit zegt het sterrenbeeld van je kind over zijn slaapgewoonte

Misschien wist je het nog niet, maar het sterrenbeeld van je kind zegt veel over zijn of haar slaapgewoonte. Zo zijn kinderen geboren onder het teken Waterman, Ram of Stier de moeilijkere slapers. Heb je een Steenbok in huis, dan kun je in je handen knijpen. We hebben alle sterrenbeelden plus de slaapgewoonten voor je op een rijtje gezet.

Sterrenbeeld en slaapgewoonte
Het ene kind laat zich makkelijk in bed leggen en gaat braaf slapen nadat er een verhaal is voorgelezen. Bij het andere kind kost het een stuk meer moeite. Waarom? Dat zou weleens iets met het sterrenbeeld van je kind te maken kunnen hebben.

Steenbok


Een Steenbok maakt er over het algemeen geen missie van om risico’s te nemen. Dat betekent ook dat de gemiddelde Steenbok er niet moeilijk over doet om de ogen te sluiten.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Waterman


Een Waterman is een kei in communiceren. Je kind zal daarom nooit meteen toegeven aan de door jou ingestelde bedtijd. Zodra je oppert dat ie naar boven moet, komt er een stortvloed aan argumenten waarom hij echt nog niet naar bed hoeft. Flinke discussies zijn dus eerder regel dan uitzondering, met een Waterman-kind.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina