Dit type geliefde ben jij volgens je sterrenbeeld

Het is de kunst om in een relatie jezelf én je partner beter te begrijpen, en om de ander aan te leren voelen. Wat zijn jullie sterktes en zwaktes (in de relatie)? Wat vinden jullie fijn of minder fijn (aan elkaar)? Vraag het aan je sterrenbeeld.

Ram – De vrijgevige avonturier


De vrijgevige Ram is óók in de liefde impulsief en avontuurlijk. De partner van een Ram is het beste van het beste waard en moet dat ook weten. Dat betekent dus heel veel verrassingen en cadeautjes als je met een Ram aan het daten bent. Als vuurteken is de Ram pas echt trouw en loyaal als de seksuele energie in de relatie sterk aanwezig is. De partner moet zich daarbij als ‘de hoofdprijs’ opstellen die de Ram heeft moeten verdienen of zelfs veroveren. Anders verveelt de Ram zich snel en kijkt het weer verder. De Ram raakt snel uitgekeken op een relatie waarin weinig ‘nieuws’ gebeurt. Daarom is het belangrijk voor de partner om een Ram te blijven uitdagen.

Ideale match: een veelzijdige partner met voldoende diepgang.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier – De betrouwbare huisman/-vrouw


De Stier is het meest behulpzame teken van het dierenriem. Ook in de liefde zet het de behoeftes van zijn/haar partner boven die van zichzelf. Eenmaal gekozen voor de ware zal de Stier deze ook levenslang steunen en bijstaan door dik en dun. Loyaliteit is cruciaal voor de trouwe Stier. Relaties zijn in principe ‘voor altijd’, net zoals bij de Kreeft. Aandacht, sensualiteit en fijngevoeligheid zijn de kernwaarden van een stier voor een langdurige relatie. Respect en vertrouwen staan voorop. Als de partner niet voldoet aan de (nogal hoge) verwachtingen van een Stier, dan wordt deze – heel typerend – dwars, koppig en/of hard. Zet je Stier als partner vooral niet onder druk, geef hem/haar veel ruimte en toon genegenheid. Geef hem/haar de keuze. Respecteer zijn/haar eigenzinnige tempo. Maak hem/haar ook niet opzettelijk jaloers, want dat is de zwakte van een Stier.

Ideale match: een fijngevoelige partner die zich kan toewijden aan een langdurige, traditionele relatie.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen – De easy-going geliefde


Tweelingen is oprecht geïnteresseerd in de partner en laat dat goed merken. Een Tweelingen neemt zichzelf – op een positieve manier – niet zo serieus en helpt daarmee aan een luchtige, fijne relatie. Het is vooral belangrijk dat het leuk blijft. Máár het is de kunst om de tweelingen langer dan een paar weken gefascineerd te houden. Een Tweelingen raakt gauw uitgekeken in de partner. Het gras is elders groener, toch? Terwijl de partner dan de oppervlakkige kant van de Tweelingen begint te zien, is hij/zij alweer in een andere relatie beland. Intensiteit is dé boosdoener voor de Tweelingen. Houd de relatie – als partner – vooral luchtig.

Ideale match: een partner met een gezonde dosis intelligentie en humor die blijft fascineren.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina