Je sterrenbeeld zegt veel meer over je persoonlijkheid dan je denkt. Zo kun je er bijvoorbeeld aan aflezen wat je grootste onzekerheid is, maar daarnaast zegt het ook veel over hoe jij bent als huisgenoot. Maak je veel rommel of ben je juist heel netjes? Heb je snel discussies of komt ruzie bij jou amper voor? In dit artikel lees je wat voor soort huisgenoot jij bent op basis van je sterrenbeeld.

Ram

Jij bent absoluut aanwezig in huis. Heel gezellig hoor, maar af en toe kun je je daarom wel een beetje opdringen aan je huisgenootjes. Als jij in de buurt bent in het niet stil in huis en maken jullie samen de leukste momenten mee. Je bent behoorlijk rommelig en vindt het soms moeilijk om zonder lawaai door het huis te lopen. En ruzie? Nee, daar houd je niet van.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Jij bent altijd wel in voor een gezellig avondje met je huisgenootjes op de bank. Als je een goed humeurtje hebt ben je ook makkelijk in de omgang. Maar wanneer je je dag niet hebt moeten mensen vooral bij je uit de buurt blijven. De enige route die jij dan aflegt is die naar de koelkast en de rest van de dag trek je je het liefst terug in je kamer. Een gezelligheidsmens dus, maar zo af en toe stel je privacy enorm op prijs.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

Mensen met als sterrenbeeld Tweelingen kunnen soms nogal onduidelijk overkomen. Je behandelt andere mensen op de tegenovergestelde manier. Vind je ze leuk? Dan laat je dat nauwelijks merken. Dat kan soms ongemakkelijk zijn, maar anderen moeten gewoon de tijd nemen om je beter te leren kennen. Als het erop aan komt sta jij altijd voor je huisgenootjes klaar en kunnen ze met alles bij je terecht. 

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina