Er zijn een paar universele zaken waar we allemaal stress van krijgen. Dat je middenin de morning rush een kom havermout laat vallen terwijl je ondertussen een kleuter aan het verstand probeert te krijgen dat een bloemetjesbadpak geen outfit is om naar school te gaan, bijvoorbeeld.

De ene moeder handelt stress beter dan de ander. Dat heeft alles te maken met welke factor stress bij je triggert en dát is weer (mede) afhankelijk van je sterrenbeeld.

Ram: Langzame lopers

Opzij, opzij, opzij van Herman van Veen had de soundtrack van je leven kunnen zijn. Niets maakt je zo woest als mensen die voor je voeten lopen. Of die met drie man breed door de stad kuieren waardoor je ze niet kan inhalen. Ook erg: zondagrijders.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier: Vrienden die afzeggen

Stier houdt van stabiliteit. Dus zodra een vriendin ‘s ochtends appt dat ze al dagen aan het hoesten is en vanavond afspreken dus misschien niet verstandig is (terwijl het heus prima met haar gaat), is Stier op z’n zachtst gezegd not amused.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen: Mensen zonder mening

Tweelingen zijn praters. En wanneer heb je een goed gesprek? Als iemand een interessante mening of boeiende perspectieven deelt. Iemand wiens standaardzin ‘het maakt mij niet uit’ is, haalt het slechtste in je naar boven.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Kreeft: Alles

De Kreeft is zo’n beetje het meest zenuwachtige teken van het sterrenstelsel en heeft meestal al 381 rampscenario’s uitgedacht. Dat is waarom Kreeft altijd een tas vol tissues, Zwitserse zakmessen en een triljoen reservesleutels meesleept. Alles wat of waar dan ook gebeurt, kan het potentieel stress opleveren, dus pas op.

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina