De een slaapt onrustig en de ander slaapt het liefst een gat in de dag. Wist je dat jouw sterrenbeeld veel zegt over hoe jij slaapt? Maar dat niet alleen! Het verklapt ook hoeveel uren jij onder de wol moet kruipen, om uitgerust wakker te worden.

Jouw sterrenbeeld en slaap. Het blijft wonderlijk. Met behulp van je sterrenbeeld kun je de meest bijzondere dingen over jezelf te weten komen. En je slaapbehoefte is er daar één van. Dit is hoeveel uren slaap je écht nodig hebt volgens je sterrenbeeld.

Ram

Als Ram heb je geluk. Jij hebt namelijk niet veel slaap nodig. Heb je morgen een belangrijke afspraak? Dan kan je vanavond nog prima een paar afleveringen van je favoriete serie binge-watchen. Mazzelaar!
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 6,5 uur

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Naast slapen weet jij nog voldoende andere manieren om je lichaam energie te geven. Goed op je voeding letten en voldoende bewegen is voor jou de sleutel tot succes. Jij slaapt het liefst niet uit omdat je er anders te snel aan gewend raakt.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 7 uur

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

Jij bent altijd in beweging Tweelingen. Je praat graag, beweegt veel en bent altijd in voor een feestje. Niet gek dus dat jouw batterij aan het einde van de dag leeg is. Jij hebt meer slaap nodig dan de rest, dus probeer doordeweeks zo vroeg mogelijk te gaan slapen.
Zoveel uren slaap heb jij nodig: 8 uur

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina