Volgens verschillende wetenschappers heeft elk sterrenbeeld een andere hoeveelheid slaap nodig. Daarnaast vallen sommige sterrenbeelden sneller in slaap en hebben sommige sterrenbeelden juist weer meer tijd nodig om wakker te worden. 

‘‘Ieder van ons is op een bepaalde manier geprogrammeerd door onze voorkeuren, ideeën en principes”, legt astrologiewebsite Astrospeak uit. ‘‘Maar waarom we iets prefereren vinden, ligt vast in de sterren. Onze sterrenbeelden bepalen onze voorkeuren en dit is ook te zien in onze slaappatronen.”

Als je rond 07.00 op moet staan, is dit de juiste tijd om naar bed te gaan, gebaseerd op je sterrenbeeld:

Ram – 02.00 – 03.00 uur

Een Ram kan prima functioneren op 4 of 5 uur slaap, volgens Astrospeak. Het is natuurlijk geen goed idee om elke nacht zo laat te gaan slapen: op lange termijn kan dat slapeloosheid en een slecht humeur veroorzaken. 4 of 5 uur slaap oké, maar probeer ook een paar dagen per week minstens 6 uur slaap te krijgen.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier – 23.00 uur

Een Stier heeft minstens 7 uur slaap nodig en ze hebben wat extra tijd nodig om wakker te worden, dus het is het best om om 11 uur te gaan slapen en rond 6 uur rustig wakker te worden. Volgens Thrive Global vindt een Stier het daarnaast fijn om vriendelijk gewekt te worden. Stel daarom een prettig muziekje in als wekker.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen – 01.00 uur

Een Tweelingen heeft tussen de 2 en 12 uur slaap per nacht nodig, gemiddeld komt dat dus neer op 6 uur per nacht. Omdat Tweelingen van gesprekken houden, is het belangrijk voor dit sterrenbeeld om op tijd in bed te gaan liggen, anders valt een Tweeling heel moeilijk in slaap. Meditatie en elektronische apparaten op tijd uitzetten zou ook goed helpen bij dit sterrenbeeld.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina