Deze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar

Match jij een beetje met een ram? Of toch beter met een steenbok? Astrologe Jennifer Angel deelt de beste liefdescombinaties voor alle tekens van de dierenriem.

RAM 


Ram: Twee vuurtekens bij elkaar betekent: passie! Maar jullie zijn allebei vrij competitief ingesteld, wat voor problemen kan zorgen. Omdat jullie ook allebei sociale types zijn is het handig als jullie dezelfde interesses hebben.

Stier: Deze relatie kan frustrerend zijn. Jullie zitten op een andere golflengte, maar ergens zindert ook de romantiek waardoor jullie telkens bij elkaar terug blijven komen.

Tweelingen: Dit wordt een uitdaging: Ram is een doener, Tweelingen een denker.

Kreeft: Deze is iets te gevoelig voor jou misschien Ram.

Leeuw: Twee vuurtekens die elkaar begrijpen, alsof het leven een code is die alleen zij kennen. Een topmatch!

Maagd: Dit wordt moeilijk: de bravoure van Ram botst met Maagds inlevende natuur.

Weegschaal: Volgens de sterren is er sprake van disbalans: Ram komt met gestrekt been in, terwijl weegschaal alles keurig afweegt. Maar als jullie elkaars kant van het verhaal proberen te begrijpen, is er een kans.

Schorpioen: Gepassioneerd en recht-voor-zijn-raap, een relatie tussen Schorpioen en Ram is er een van wederzijdse liefde en respect. Let op! Voor geheimen is geen ruimte.

Boogschutter: Deze twee vuurtekens zijn als liefdesmagneten. Zolang ze blijven praten is dit een match made in heaven.

Steenbok: Is dol op de opwinding en verandering die Ram met zich meebrengt, maar beklimt zelf liever langzaam de berg. Jullie kunnen veel van elkaar leren.

Waterman: Dit is een perfecte partner: never a dull moment!

Vissen: Ram kan te onbezonnen zijn voor de gevoelige Vissen. Hoewel jullie elkaar geweldig vinden zullen jullie altijd op eieren moeten lopen. Dat wordt hartenleed.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

STIER


Ram: Deze relatie kan frustrerend zijn. Jullie zitten op een andere golflengte, maar ergens zindert ook de romantiek waardoor jullie telkens bij elkaar terug blijven komen.

Stier: Comfortabel en liefdevol: soms hebben jullie helemaal niemand anders nodig. Als het werkt tussen jullie, zou deze relatie weleens voor het leven kunnen zijn.

Tweelingen: Aantrekkingskracht tussen deze twee sterrenbeelden is zeldzaam. Tweelingen kan luidruchtig en flirterig zijn, Stier is rustig en solide. Maar niets is onmogelijk.

Kreeft: Jullie leren elkaar beetje bij beetje beter kennen en kunnen zo een diepe, liefdevolle relatie opbouwen. Met eeuwigheidspotentie.

Leeuw: De aantrekkingskracht ligt er duimendik bovenop, het probleem begint wanneer besloten moet worden wie er eigenlijk de baas is.

Maagd: Jullie zijn allebei aardetekens en begrijpen elkaar. Jullie delen karaktertrekken, waarden en voorliefdes. Perfect!

Weegschaal: Jullie worden beide gedreven door planeet Venus en houden van balans. Dat zit dus wel snor.

Schorpioen: Jullie zijn tegenpolen. Soms werkt dat, soms ook niet. Maar de kans is groot dat jullie in een aan-uit/haat-liefdessituatie terecht komen.

Boogschutter: Zeg nooit nooit, maar jullie bewandelen verschillende paden in het leven. Om het te redden is veel begrip en fijngevoeligheid nodig.

Steenbok: De sterren voorspellen liefde, respect, begrip en algehele aanbidding. Together forever!

Waterman: Waterman doet graag eens gek, terwijl Stier stabiel en solide is. Jullie kunnen veel van elkaar leren, maar echte vonken ontbreken.

Vissen: Voor jullie twee romantische zielen staat een duurzame en diepe liefde in de sterren. Als je niet oppast gaat het hier zelfs om onvoorwaardelijke liefde, waarbij je het beste in elkaar naar boven haalt.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina