Het lijkt wel alsof ineens ie-de-reen een relatie heeft. Maar eh, hoe zit het met jou? Ben jij nog single en denk je soms dat je dat voor altijd gaat blijven? Misschien ligt het aan je sterrenbeeld! Er zijn er namelijk een paar die er op liefdesgebied net wat minder goed voor staan. Zit jouw sterrenbeeld hiertussen?

Boogschutter

Ook al ben je super sociaal en geliefd door je vriendengroep, in de liefde boek je toch echt minder succes. Je wacht met spoed op je prins op het witte paard en dit maakt je ongeduldig. Krijg je aandacht van een potentiële lover? Dan duik je hier met de volle 200% in en dit schrikt menig man/vrouw nog weleens af. Oeps. Take it slow, take it slow.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Steenbok

Je bent niet snel onder de indruk van mensen en je hebt nogal een bord voor je kop wat betreft flirten. Geeft iemand je een flirtie compliment? Dat heb je niet zo snel door. Daarnaast vind je je werk en/of studie heel erg belangrijk en dit slokt zowat al je tijd op. Stiekem ben je gewoon een beetje (lees: heel erg) een workaholic waardoor liefde nu niet in je leven past.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina