Zouden de sterren het dan toch mis hebben?

Tweelingen zijn wispelturig, leeuwen staan graag in het middelpunt van de belangstelling en rammen willen altijd winnen… Zucht, anderen snappen gewoon niet hoe de vork echt in de steel zit. De minder goede eigenschap die bij jouw sterrenbeeld hoort, wordt gewoon zwaar misvat.

Hoewel er een kern van waarheid inzit, heb jij heel andere intenties dan waar men vaak vanuit gaat. Voor eens en altijd: jouw ‘slechte karaktertrek’ heeft héél veel voordelen!

Ram

Men heeft de indruk dat jij onwijs competitief in elkaar steekt. Jij houdt heus wel van een uitdaging, maar niet perse omdat je boven anderen uit wil steken. Je wordt niet noodzakelijk gedreven door de behoefte om te winnen of de beste te zijn. Je bent juist independent en probeert altijd je eigen weg te volgen. Je verlangen om een buitenbeentje te worden kan jou naar de top brengen. Gezien worden als een winnaar is echter geen straf. Het kan best wel ‘s fijn voelen!

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier

Stieren zijn koppig, punt. Maar deze punt kan worden omgetoverd in een komma. Je bent misschien een tikkeltje eigenwijs, en je vindt het moeilijk om je ongeluk toe te geven, maar de keerzijde is dat je nooit van je geloof afwijkt, je altijd doorzet en nooit opgeeft. Een stabiele basis is essentieel voor jou, je vindt het daarom fijn om bij jezelf te blijven. Wat nou koppig?

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen

Tweelingen staan bekend om hun meerdere persoonlijkheden. Je ene wederhelft is standvastig en loyaal, je andere wederhelft is wispelturig en onbetrouwbaar. Uh, nou nee! Anderen snappen gewoon niet waarom jij plots van gedachten kunt veranderen. Wanneer je een leuker idee krijgt nemen je openheid en nieuwsgierigheid de overhand. Jouw spontane beslissingen kunnen anderen afschrikken, niet iedereen is zo flexibel als een kameleon!

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina