Kijk jij elke donderdagavond naar Expeditie Robinson als een man naar een voetbalwedstrijd? Zuchtend en scheldend, omdat je zeker weet dat je het zoveel beter kan? Vanaf je comfy bank met een kleedje, chipje en drankje is het natuurlijk makkelijk praten. We zullen nog wel eens zien hoe jij het volhoudt met een halve, onrijpe banaan achter je kiezen en drie uurtjes slaap in het gezelschap van familie Rat. Benieuwd hoe lang je het echt zult uithouden op een onbewoond eiland? Wij keken voor je in de sterrenhemel...

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Visionair die je bent, heb je gelijk een heel managementplan gemaakt voor jouw Robinson-reis. Jij weet het zeker: je gaat die samensmelting halen. Terwijl je jouw leef en laten leven-mentaliteit liet uitstralen over de groep, denken zij er anders over. Sterker nog, terwijl je je focust op jouw agendapunten, zie jij de snode plannetjes van jouw Expeditie-leden over het hoofd en wordt binnen drie afleveringen er unaniem uitgestemd.

Jouw kracht: Je kunt goed omgaan met verandering

Jouw zwakte: Je ligt niet lekker in de groep

Jij bent Robinsonner: Toine van Peperstraten

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Met jouw hectisch leventje en je gedachtes die een loopje met je nemen, lijkt een onbewoond eiland in de Filipijnen jou de ideale plek voor wat zelfbezinning. Een paar proeven doen op een paar uurtjes slaap en wat harde rijst? Och, dat doe jij wel op karakter. Althans, dat denk je... Toch ga je jezelf keihard tegenkomen op Expeditie, Vissen. Zonder verlichting van bedwelmende middelen word jij gekweld door je eigen gedachtes die je rondslingeren van een gevoel van geluk naar een gevoel van ellende. Uit zelfbescherming kies je er zelf voor om uit de Expeditie te stappen.

Jouw kracht: Betrouwbaar

Jouw zwakte: Je eigen grootste vijand

Jij bent Robinsonner: Yosylvio

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram (21 maart t/m 20 april)

Je bent het perfecte voorbeeld van wat we noemen: een mensenmens. In een groep ben jij de aangewezen leider vanwege je zelfverzekerde uitstraling en sociale skills. Je voelt je als een vis in het water in de rol als kapitein van jouw kamp, maar pas op! Doordat jij vaak voorop loopt, heb je niet door wat er achter jouw rug om gebeurt. Als mentaal en fysiek sterke speler, vorm je een gevaar vanaf de samensmelting. Je denkt je gouden munt strategisch in te zetten, maar de andere Expeditie-leden hebben jou goed leren kennen. Té goed. Ze zien je plannetje van verre aankomen en zijn je nét te slim af. In het midden van het spel vlieg je eruit. 

Jouw kracht: Vlotte babbel

Jouw zwakte: Impulsief en niet strategisch genoeg

Jij bent Robinsonner: Donny Roelvink

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina