Steenbok (22 december - 19 januari)


Steenbokken zijn recht door zee als ze boos zijn.Ze zijn liever volwassen en verantwoordelijk over een situatie voordat ze ergens vies of passief agressief van worden. Volwassen zijn en zelfbeheersing hebben, stelt hen in staat om hun gevoelens te uiten. Een steenbok geeft er de voorkeur aan om eerlijk en eerlijk te zijn in plaats van dramatisch of overdreven van alles te zijn.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

LEO (22 juli-22 augustus)


Leos is luid en trots, ze zullen niet bang zijn om hun mening gehoord te hebben en meteen. Ze zijn extreem luidruchtig over al hun meningen, goed of slecht. Dit sterrenbeeld zal niet tegenhouden als ze het gevoel hebben dat ze zijn geminacht. Met hun zelfverzekerde karakter zijn ze niet bang om het middelpunt van de aandacht te zijn. In feite is het passief agressief zijn voor hen gewoon te subtiel.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Ram [21 maart - 19 april]

Ram is zo dynamisch en vol energie, het is bijna onmogelijk om passief agressief te zijn. Ze beschouwen eerlijkheid als het beste beleid en denken niet dat het in elke situatie de moeite waard is om iets achter te houden. Een Ram zal bijna altijd zeggen hoe ze zich ter plekke voelen omdat ze eenvoudigweg geen andere manier kennen om te zijn.

bron:

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina