De sterrenbeelden gerangschikt als meest ten minste passief agressief

Ben je boos? Het is moeilijk te zeggen.

Heb je ooit het gevoel gehad dat iemands gedrag passief-agressief was? Je voelt dat de persoon boos op je is, maar je kunt niet helemaal zeker zijn. Ze kwamen niet meteen uit en zeiden het, maar ze gedragen zich absoluut zo. Misschien zijn ze gestopt met het retourneren van je sms'jes en telefoontjes. Misschien blijven ze je vage complimenten overgeven die zijn ingepakt in slimme beledigingen. Het kan zijn dat ze altijd een rustende teef hebben ... maar alleen om je heen. Dat is de kunst om passief-agressief te zijn. In plaats van meteen de lucht op te ruimen, nemen mensen soms meer tijd om naar buiten te komen en te zeggen dat ze boos zijn. Het duurt soms nog langer voordat ze kunnen zeggen waar ze kwaad over zijn. Sommige horoscooptekens zijn zo en er is een reden waarom.

SAGITTARIUS (22 november - 21 december)

Een Boogschutter zal de meest passieve agressieve situaties zijn. Ze zien niet veel waarde in diepe gesprekken. Ze willen hun optimistische leven zonder jou blijven leven. Dit sterrenbeeld zal niet naar buiten komen en je vertellen wat er mis is, omdat ze dingen zeggen die ze niet altijd bedoelen.

Een Boogschutter zal in de buurt van de struik slaan in plaats van hun woede aan te pakken omdat ze niet willen barsten een eigen bubbel in het leven. Je zult de informatie eruit moeten halen om uiteindelijk te begrijpen waarom ze boos zijn.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

WEEGSCHAAL (21 september - 20 oktober)

Weegschalen houden er niet altijd van om eenvoudig te zijn. Ze zullen een glimlach op hun gezicht en een gelukkige houding houden terwijl ze in passief-agressieve gewoonten uitglijden als ze boos op iemand zijn. Ze willen het evenwicht in hun leven behouden en ze denken dat de beste manier om dit te doen is om alle negativiteit buiten te houden. Dat omvat hun negatieve gedachten en acties, ze willen gewoon niet omgaan met de emotie van boos te zijn.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

GEMINI (mei 21 - 20 juni)


Gemini's zijn inherent besluiteloos en niet erg eenvoudig omdat ze het moeilijk hebben om uit te vinden wat ze willen. Ze kunnen boos zijn en klaar om één minuut te praten en vervolgens het volgende moment afsluiten. Door zo heen en weer te gaan worden ze passief agressief. Ze kennen geen andere manier om al hun frustraties weg te nemen. Geminis neemt enige tijd in beslag om over na te denken, omdat ze zeker moeten zijn van wat ze echt verlangen.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina