10. Boogschutter: 22 november - 21 december


Boogschutter is dol op het verzamelen van informatie en is altijd, altijd in beweging, op zoek naar het volgende wat hij moet doen. Dat betekent dat het idee om een ​​sms-bericht bij het lezen achter te laten vrijwel onbegrijpelijk is. Deze mensen zijn groot in zelf-heruitvinding, dus als je het nog leest, kan het zijn dat hun nieuwste evolutie op dit moment voor jou geen plaats inneemt en ze weten niet hoe ze je in een ander moeten vertellen dan met hun stilte.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

11. Steenbok: 22 december - 19 januari

Planners, organisatoren, collaborator, communicator ... Als je een probleem hebt, wil je zeker een Steenbok-man daar om je te helpen de bodem te bereiken, bijna net zoveel als hij daar wil zijn om jou en je situatie alles te geven! Als je op zoek bent naar een liefhebbende partner, kies dan een Steenbok en ze zullen je niet teleurstellen. Er is echter een waarschuwing. Het kan een tijdje duren om zich open te stellen en over zichzelf te praten. Dus als hij je laat lezen, komt dat waarschijnlijk omdat je hem een ​​vraag over zijn jeugd hebt gesteld en nu is hij aan het bijkomen om te proberen precies uit te vinden hoe hij de grootste puzzel van het leven - hij zelf - kan aanpakken.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

12. Kanker: 21 juni - 22 juli

Het enige waar een Kreeft meer van houdt dan het nesteren van hun nest, is het delen van hun brede scala aan emoties. Een kanker zal 100% je nooit laten lezen. Als ze dat doen, is het alleen maar omdat jullie aan het praten waren en ze per ongeluk het raam open lieten terwijl ze meer cacao gingen halen en dan terugkwamen en zagen dat je een sms-bericht had gehad en dat het als gelezen was gemarkeerd en dat ze in ontzetting vertrokken waren over wat je moet misschien aan hen denken. Dan hadden ze waarschijnlijk de tijd nodig om je de perfecte overdreven verontschuldigende en verklarende tekst voor hun gedrag te schrijven (wat je waarschijnlijk niet eens hebt opgemerkt, want eerlijk gezegd was het allemaal ongeveer 5 minuten tops).

bron:

Beste Kreeft, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina