7. Tweelingen: 21 mei - 20 juni

Oh, Geminis, jij wispelturig, wispelturig, knullen. Je weet nooit wat je met een Gemini gaat krijgen en dat is een deel van hun charme. Op een dag zullen ze niet stoppen met het slaan van tekst voor tekst, maar de volgende dag zie je dat je bent blijven lezen en ze zijn radio stil. Vertrouw erop dat wanneer dit gebeurt, het niets te maken heeft met jou en alles wat te maken heeft met hun kwieke aard. Ze hebben je laten lezen om je niet aan een touwtje te houden terwijl ze een andere persoon sms'en, maar omdat ze zelf op dit moment zelf een andere persoon ZIJN.

Ze komen bij je terug wanneer ze terug naar dat zelf zijn je weet het en liefde.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

8. Leo: 23 juli - 22 augustus

Natuurlijk, Leo mannen zijn vrijgevig en liefdevol. Als ze liefhebben, doen ze het op de manier waarop ze al het andere in hun leven doen: met extreme woestheid! God zegene een Leeuw, maar ze houden wel van een drama, nietwaar? Terwijl andere tekens mogelijk inhoud geven aan het stille spel (kijkend naar jou, Weegschaal), zal een Leeuw niet DURVEN om een ​​kans te geven om deel te nemen aan een of ander drama van de bovenste plank, en eerlijk gezegd wordt het niet dramatischer dan iemand in te trekken via een sms-bericht om alle andere sms-gevechten te beëindigen. Als je met een Leo aan het lezen bent, is het slechts de tijdelijke rust voor een veel grotere storm

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

9. Scorpio: 23 oktober - 21 november


Scorpio-mannen genieten van een beetje geestige herhaling (of vurig debat), maar ze leren vrij snel dat hun scherpe stekende tong een negatief effect kan hebben dat ze niet van plan waren. Als een Schorpioen je laat lezen, is dat alleen maar zodat ze de situatie goed kunnen volgen. Je vroeg hem om te lunchen, hij las het en hij laat je nog steeds hangen? Dat komt eenvoudigweg omdat hij vastzit in een vergadering die niet lijkt te eindigen en je wil antwoorden als hij er zeker van is dat hij erbij kan zijn. Hij geeft je liever een bevestigend antwoord dan een misschien dat open kan blijven voor misinterpretatie .

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina