4. Weegschaal: 23 september - 22 oktober

Wat is de leidende kracht van een Weegschaal in het leven? Waarom, balans natuurlijk! Ze proberen op elke manier hun best te doen om alles in evenwicht te houden wat ze te allen tijde in hun persoonlijke en professionele leven hebben, maar weegschalen zijn gebaseerd op de wereld van de geest, wat betekent dat ze dingen van tijd tot tijd overdenken. Als hij jou heeft laten lezen, komt dat omdat hij het gevoel heeft dat er iemand anders's tekst is die hij eerst moet bereiken voordat hij zichzelf kan 'belonen' met de jouwe. Hoe je dat zou moeten weten, denk ik, is de gok van iemand.

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

5. Waterman: 20 januari - 18 februari

Als de Waterman in je leven je laat lezen, is dit eigenlijk een vrij geweldig teken ... omdat het betekent dat hij een telefoon heeft! Die van de Aquarius-overtuiging zijn vaak wilde, vrijminnende excentrieken. Ze reizen de wereld rond en maken vrienden waar ze ook gaan. Hun connecties zijn allemaal betekenisvol, maar hun gemakkelijke aard trekt veel nieuwe vrienden aan, waardoor het moeilijk voor hen is om je altijd terug te antwoorden, precies wanneer je vraagt ​​wat ze van plan zijn.

Ze willen je zien, maar ze hebben maakte ook ongeveer achthonderd andere plannen. Oeps.

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

6. Vissen: 19 februari - 20 maart

Een Vissenman is een serieus oude ziel. Hij is wijs en vriendelijk en sluit heel goed aan bij zijn emoties. Als je hem sms't, is de enige reden dat hij je op de hoogte houdt, als zijn aandacht verdeeld is tussen jou en het handjevol andere hechte en persoonlijke vrienden en geliefden die hij in zijn leven heeft. Vissen kunnen in de wateren van hun emoties verblijven en dat maakt het moeilijk voor hen om hun kleine, verdwijnende hoofden uit het water te steken en te verbinden wanneer je dat wilt.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina