De sterren weten waarom jij single bent

Je bent single. Waarom? Omdat het in de sterren staat. Geloof je dat? Dan zal je veel van waarheid lezen wanneer je horoscopen doorleest. Vind je het een grote lariekoek, dan is iedere omschrijving niet aan jou besteedt. En toch vinden we het allemaal wel grappig om te lezen wat horoscopen te melden hebben. Hoe kun je nu zo’n grote groep mensen die toevallig in dezelfde periode geboren zijn, in een groep stoppen en ze typeren als een en dezelfde? Ik vind het knap.

De sterren weten waarom jij single bent
Wanneer je in horoscopen gelooft, hecht je dus meer waarde aan de stand van de sterren bij jouw geboorte dan aan het DNA van je beide ouders. Misschien doe je dat omdat je echt niet op een van je twee ouders wilt lijken. Maar jammer genoeg dan, dat doe je waarschijnlijk toch. Jammer voor jou. Heeft een van jouw ouders ook nog de zelfde sterrenbeeld als jij, dan zul je vast het een en ander terug zien in jou wat je bij je ouders zag of ziet. Maar jij bent single en jouw ouders niet, anders was jij er niet geweest. 

Ram 21 maart-19 april


Je hebt nog  niet alles hebt gehaald uit je single leven. Er zijn nog steeds plekken in de wereld die je nog moet ontdekken en vreemdelingen met wie je graag een avontuurtje wilt beleven. Dit moet je eerst gedaan hebben voor dat jij je overgeeft aan een ware liefde.

Beste Ram, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Stier 20 april-20 mei


Je werk slokt  al je vrije tijd op. Je werk is je lust en je leven, dus dat vind je niet erg. Kiezen tussen carrière en een liefdesleven? Nog geen denken aan. Is er écht geen gaatje in je agenda? Werken en af en toe een biertje drinken met een leuke vent, kan goed samen gaan.

Beste Stier, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Tweelingen 21 mei-20 juni


Jij wilt eerst te weten komen wie je zelf bent. Zolang je dat nog niet weet, weet je niet wat je in jouw wederhelft moet vinden. Zoek eerst rustig verder naar je ware ik.

Beste Tweelingen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina