Steenbok


Steenbokken streven altijd naar de top en hebben het nodige doorzettingsvermogen om er ook te geraken. De persoonlijke verwezenlijkingen van deze harde werkers dragen bij tot hun geluk. Toch zal een Steenbok pas echt gelukkig zijn als hij beseft dat het leven uit meer bestaat dan werken alleen. Om tot dat besef te komen, moet de Steenbok zich omringen met vertrouwenspersonen die hem leren hoe hij zich kan ontspannen. Het cijfer 8 – symbool van oneindigheid maar ook van ambitie, kracht en energie – past goed bij de Steenbok, net als zijn andere geluksbrengers 1, 4 en 10.

Beste Steenbok, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Waterman


De Waterman is onafhankelijk en onvoorspelbaar, en zit vol nuances en tegenstellingen. Bovenal is hij op zoek naar vrijheid. Hij is het gelukkigst als hij zichzelf kan zijn en het gevoel heeft dat hij de wereld kan veranderen. Maar duurzaam geluk is voor hem pas weggelegd als hij zijn menslievende doelen met zijn emoties kan verbinden. Daarvoor heeft de Waterman mensen nodig die begrip tonen voor zijn drang naar vrijheid en tijd voor zichzelf. De cijfers 4, 8, 13 en 17 brengen hem het meeste geluk.                          

Beste Waterman, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Vissen


Een Vis zit vol illusies, dromen en romantische fantasieën. Hij heeft veel aandacht voor anderen en is een meelevende ziel; zijn geluk hangt grotendeels af van dat van anderen. Een Vis slorpt alle emoties om hem heen op, en voelt zich het beste in relaties met stabiele mensen. Zijn geluk wordt pas echt duurzaam als hij erin slaagt ook aan zichzelf te denken als dat eens nodig is. Zijn geluksgetal is 3, symbool van creativiteit en gevoeligheid, maar hij kan ook rekenen op 7, 12 en 16.

Beste Vissen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina