Weegschaal

Het is geen verrassing dat het geluksgevoel van de Weegschaal samenhangt met evenwicht. De Weegschaal is bij uitstek al een vreedzaam teken, en hij is dus gelukkig als de mensen rond hem dat ook zijn – met zo weinig mogelijk conflicten. Om duurzaam geluk te vinden, moet de Weegschaal al eens zijn stem durven verheffen om zo evenwicht te kunnen brengen in een discussie, zowel in zijn persoonlijke als professionele omgeving. 6, symbool van harmonie, is de sterkste gids voor dit teken, maar ook 15, 24 en 33 brengen hem geluk.   

Beste Weegschaal, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Schorpioen


De even gepassioneerde als complexe Schorpioen behoudt graag de controle over zijn omgeving. Om langdurig geluk te bereiken, staat een Schorpioen voor de uitdaging om zijn intense, soms tegenstrijdige emoties te leren beheersen. Maar als hij al zijn passie in goede banen kan leiden, ligt het geluk voor het grijpen. De Schorpioen omringt zich graag met betrouwbare vrienden die begrijpen die hoe diep geworteld zijn gevoelens zijn. Net als de Ram kan de Schorpioen rekenen op veelvouden van 9 die bijdragen tot zijn geluk: 18, 27, 36 enzovoort.

Beste Schorpioen, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Boogschutter


De Boogschutter richt zijn pijlen op het verbeteren van de omgeving waarin hij leeft. Deze weldoener-avonturier stort zich graag in nieuwe avonturen om routine te voorkomen. Maar om blijvend geluk te vinden, heeft de Boogschutter wel nood aan een omgeving – zowel professioneel als privé – die hem enerzijds een maximale vrijheid schenkt, en anderzijds zijn dorst naar kennis en ontdekkingen kan helpen lessen. Zijn voornaamste geluksgetallen zijn 3, 12, 21 en 30.

Beste Boogschutter, wilt u uw eigen Dagelijkse horoscoop?

Alstublieft

Gratis en blijft voor altijd gratis!

Dit artikel gaat verder op de volgende pagina